Eskişehirspor Stat Müdürü Uslu'dan Veda Mesajı - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor Stat Müdürü Uslu'dan Veda Mesajı

Eskişehirspor Stat Müdürü Uslu\'dan Veda Mesajı

Atatürk Stadyumu'nun Müdürü Tarık Uslu, sosyal medyadan yayınladığı veda mesajında, yeni yönetimin düşüncelerine saygı duyduğunu söyledi.

26.06.2013 09:46  Güncelleme: 09:55

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un kullandığı Atatürk Stadyumu'nun Müdürü Tarık Uslu, sosyal medyadan yayınladığı veda mesajında, yeni yönetimin düşüncelerine saygı duyduğunu söyledi.

Uslu yayınladığı yazılı mesajda, "Tarihine altın harflerle geçen futbolcuları, yöneticileri, teknik adamları ve taraftarları gibi ben de bu kulübün bir neferiyim. Yıllardır maddi ve manevi hiçbirşey gözetmeksizin, Eskişehir ve Eskişehirspor sevgisi ile yürüttüğüm Atatürk Stadı Müdürlüğü görevimde son noktaya geldim. Eskişehirspor Kulübü yeni yönetiminin görevini sorunsuz bir şekilde yapması adına; kendi kadrosunu kurma düşüncelerini saygı ile karşılıyorum. Bugüne kadar kulübüme verdiğim hizmetler, tüm camiadan sürekli takdir ile karşılandı. UEFA lisanslı bir stat müdürü olarak bugüne kadar gelen birçok iş teklifini, Eskişehirsporluluk ruhuyla geri çevirmiştim. Yönetimin kararı ile artık önüm açılmış ve kendi yolumu çizme zamanı gelmiştir. Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen camiamıza teşekkür ediyorum. Eskişehirspor'un daha büyük başarılara ulaşmasını diliyorum. Büyük Eskişehir ve Eskişehirspor camiasına saygılarımla" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor Stat Müdürü Uslu'dan Veda Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement