Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Türk sporcular mücadele etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Türk sporcular mücadele etti

Eskrim Dünya Şampiyonası\'nda Türk sporcular mücadele etti
25.07.2023 15:51  Güncelleme: 15:56

İtalya'nın Milano şehrinde düzenlenen Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Türk milli eskrimciler Enver Yıldırım ve Aleyna Ertürk mücadele etti. Yıldırım kılıç kategorisinde 21'inci, Ertürk ise epe kategorisinde 43'üncü sırada yer aldı. Şampiyonada 27 Temmuz Perşembe günü Deniz Selin Ünlüdağ ve Nisanur Erbil kadınlar kılıç kategorisinde ana tablo karşılaşmalarına çıkacak.

Eskrim Dünya Şampiyonası'nda bugün kadınlar epe ve erkekler kılıç kategorilerinde ana tablo müsabakaları yapıldı.

Türkiye Eskrim Federasyonundan yapılan açıklamaya göre İtalya'nın Milano şehrinde düzenlenen şampiyonada milli eskrimci Enver Yıldırım, kılıç kategorisinde 21'inci olurken Aleyna Ertürk epe kategorisinde 43'üncü sırada yer aldı.

Şampiyonada 27 Temmuz Perşembe günü kadınlar kılıç kategorisinde Deniz Selin Ünlüdağ ile Nisanur Erbil ana tablo karşılaşmalarına çıkacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Türk sporcular mücadele etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement