Fat-off, Öztürk'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Fat-off, Öztürk'ü Ziyaret Etti

Fat-off, Öztürk\'ü Ziyaret Etti

Fatsa Off-Road (FAT-OFF) Kulübü yeni yönetimi Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

10.02.2016 13:46

Fatsa Off-Road (FAT-OFF) Kulübü yeni yönetimi Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Fatsa Off-Road Kulübü Başkanı Naim Felek ve yönetim kurulu hazır bulundu. Başkan Naim Felek, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk'e kulübün çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası 2016 yılı 1. ayağının Fatsa'da gerçekleşeceği bildiren Felek, "Önemli bir yarışı ilçemizde gerçekleştireceğiz ve sizlerin de bizlere desteğini bekliyoruz. İyi bir organizasyon olacak ve Fatsa'daki kupanın Fatsa'da kalması için kulüp sporcularımız çalışmalarına başladılar. İnşallah burada şampiyon olacağız" dedi.

Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Müdür İbrahim Etem Öztürk ise, "Yeni yönetim iniz hayırlı olsun. Çalışmalarınızda elimizden geldiği kadar destek vermeye hazırız. İnşallah yapılan yarışmalarda Fatsa kupayı kazanır. Ziyaretiniz beni ve kurumumu onurlandırdı" diye konuştu.

Ziyarette Fat-Off Başkanı Naim Felek, Fatsa İlçe emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk'e bu zamana kadar verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Ziyaret ikram ile son buldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fat-off, Öztürk'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement