Fatih Terim'in Acı Kaybı - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'in Acı Kaybı

Fatih Terim\'in Acı Kaybı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in acı günü.

20.06.2012 18:49

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in acı günü. Dayısını kaybeden Terim, cenaze törenine katılmak için annesi ile birlikte İstanbul'dan Adana'ya geldi.

Bir süredir akciğerlerinden rahatsız olan ve bu nedenle özel bir hastanede tedavi gören 65 yaşındaki Şahin Kalalı, bugün hayatını kaybetti. Kalalı'nın ölüm haberi yakınlarını olduğu kadar Terim ailesini de yasa boğdu. Dayısının vefatı nedeniyle büyük üzüntü yaşayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün annesi Nuriye Terim ile birlikte Türk Hava Yolları'na (THY) ait aktarmalı bir uçakla İstanbul'dan Adana'ya geldi.

Adana Şakirpaşa Havaalanı'nın VIP girişinde bir grup spor adamı tarafından karşılanan Terim'in üzgün olduğu gözlemlendi. Annesi Nuriye Terim'e destek olarak, onun yürümesine yardımcı olan Terim, gazetecilerin başsağlığı mesajını kabul ederken, herhangi bir açıklamada bulunmadı. Terim, özel bir araçla dayısının evine doğru yola çıktı. Bu arada evli ve 3 çocuk babası olan Şahin Kalalı'nın cenazesi, yarın saat 15.00'da Adana Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fatih Terim'in Acı Kaybı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement