Fatmagül Çevik, Avrupa Halter Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı - Son Dakika
Spor

Fatmagül Çevik, Avrupa Halter Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı

Fatmagül Çevik, Avrupa Halter Şampiyonası\'nda bronz madalya kazandı

Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar +87 kiloda Fatmagül Çevik, silkmede 131 kiloluk kaldırışıyla bronz madalya kazanırken, toplamda da 238 kiloyla Avrupa üçüncüsü oldu. Şampiyonada Büyük Britanyalı Emily Campbell altın madalya kazanırken, Gürcü halterci Anastasiia Hotfrid gümüş madalyayı elde etti. Türk milli halterciler toplamda 24 madalya kazandı.

20.02.2024 16:06  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar +87 kiloda Fatmagül Çevik, silkmede 131 kiloluk kaldırışıyla bronz madalya kazanırken, toplamda da 238 kiloyla Avrupa üçüncüsü oldu.

Başkent Sofya'da gerçekleştirilen şampiyonanın dokuzuncu ve son gününde Fatmagül Çevik, madalya mücadelesine çıktı.

Silkmede 131 kilo kaldırarak Avrupa üçüncülüğü elde eden milli sporcu, toplamda da 238 kiloya ulaştı ve ikinci bronz madalyasını kazandı.

Şampiyonada silkmede 151 kiloluk kaldırışıyla altın madalya kazanan Büyük Britanyalı Emily Campbell, toplamda da 263 kiloyla Avrupa şampiyonluğuna ulaştı.

Silkmede 140 kiloluk kaldırışıyla gümüş madalyanın sahibi olan Gürcü halterci Anastasiia Hotfrid, toplamda da 257 kiloyla yine ikinci oldu.

Milli halterciler, 10'ar erkek ve kadın 20 sporcuyla katıldıkları Avrupa Halter Şampiyonası'nı 5'i altın, 8 gümüş, 11 bronz olmak üzere toplam 24 madalyayla tamamladı.

Avrupa Halter Şampiyonası bugünkü müsabakalarla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fatmagül Çevik, Avrupa Halter Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement