Federer Londra'da Yarı Finalde - Son Dakika
Spor

Federer Londra'da Yarı Finalde

Federer Londra\'da Yarı Finalde

İsviçreli yıldız Roger Federer, Londra’da yapılan ATP Finalleri’nde grup aşamasındaki üçüncü ve son maçından da galibiyetle ayrıldı.

16.11.2017 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin başkenti Londra'daki O2 Arena'da düzenlenen ATP Finalleri'nde dünya 2 numarası Roger Federer'in kusursuz performansı sürüyor. Hırvat rakibi Marin Cilic'i üç sette mağlup eden 36 yaşındaki İsviçreli yıldız, grup aşamasındaki üçüncü ve son maçını da kazanıp yarı finalin yolunu tuttu.

Garanti Koza'nın altın sponsorluğunda, sezonun en iyi sekiz tenisçisini buluşturan turnuvadaki ilk iki maçında Jack Sock ve 'i geçen Federer, son olarak Wimbledon finalinde yendiği Cilic'e yine şans tanımadı. TEB BNP Paribas İstanbul Open'ın ilk ve son şampiyonlarını yüzleştiren maçta Cilic'e 6-7, 6-4, 6-1'le üstünlük kuran Federer, Boris Becker Grubu'nu yenilgisiz lider tamamladı.

Prestijli organizasyonda yedinci şampiyonluğunu kovalayan Federer, 18 Kasım Cumartesi günü oynanacak yarı finalde Avusturyalıveya Belçikalı David Goffin ile kozlarını paylaşacak. Pete Sampras Grubu'nda yarınki maçların ardından netlik kazanacak diğer yarı final eşleşmesinde ise Bulgar 'un rakibi Alman Alexander Zverev ya da ABD'li Jack Sock olacak.

ÇİFTLERDE SON ŞAMPİYONLAR İLERLİYOR

ATP Finalleri çiftler kategorisinde geçen sene mutlu sona ulaşan Henri Kontinen/John Peers ikilisi, grup aşamasında hata yapmadı. Raven Klaasen/Rajeev Ram'i 2-6, 6-1, 10/8 yenen Kontinen/Peers,/ Marcelo Melo ve/Michael Venus'ten sonra yarı finale ilerleyen üçüncü takım olmayı başardı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Federer Londra'da Yarı Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor
    08:51 Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor

    Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde Kayseri'yi temsil eden Hasketbol Spor Kulübü, Çukurova Üniversitesi Gündoğdu Koleji Spor ile yapacağı deplasman maçında galibiyet arıyor. Kulüp Başkanı Hasan Aksoyak, genç ve yetenekli bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirterek, eksik kadrolarına rağmen en iyi performansı sergileyerek galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

  • BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu
    08:49 BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta oynanacak 23. hafta maçlarının hakemlerini açıkladı. Hacılar Erciyesspor - 12 Bingölspor maçını Özer Özden yönetecek. Yozgat Bozokspor'un Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta ise Şahin Berker düdük çalacak. Diğer maçlarda ise Cem Eray Eşmekaya ve Zülküf Ali Öncel görev yapacak.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı
    23:49 Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı

    UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u konuk eden temsilcimiz Fenerbahçe, normal süresi ve uzatma dakikaları 1-0 biten müsabakada rakibine penaltılarda kaybederek Avrupa defterini kapattı.


Advertisement