Fener'in başına talih kuşu kondu! Zajc, Pelkas ve Tisserand'a toplamda 13 milyon euroluk teklif geldi - Son Dakika
Spor

Fener'in başına talih kuşu kondu! Zajc, Pelkas ve Tisserand'a toplamda 13 milyon euroluk teklif geldi

Fenerbahçe, elindeki yabancı sayısını azaltmak için ayrılacak oyuncuları belirlemeye başlarken Pelkas, Tisserand ve Zajc'a farklı kulüplerden toplamda 13 milyon euroluk teklif geldiği öne sürüldü.

30.06.2022 14:28  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadrosunda 18 yabancısı bulunan Fenerbahçe, bu sayıyı azaltmak adına çalışmalara başladı. Bu sayıyı 12'ye düşürdükten sonra takıma 2 oyuncu takviyesi yapacak olan sarı lacivertliler, gelen teklifleri değerlendirme altına almaya başladı.

İTALYA'DAN 3 TEKLİF

NTV Spor'da yer alan habere göre, Zajc'a 6 milyon, Pelkas'a 4 milyon, Tisserand'a ise 3 milyon eurolukteklifler var. Bu tekliflerin tamamının İtalya Ligi'nden olması da dikkat çekti. Pelkas ve Tisserand'ın elden çıkarılması, Zajc'a oranla daha kuvvetli. Geçen sezonun etkili ismi Zajc için 10 milyon Euro'nun altında bir rakama evet demeyi düşünmeyen sarı-lacivertli yönetim yine de teknik direktör Jesus'un raporunu bekleyecek. Yönetim ayrıca Lemos, Caulker ve Samatta'yı da Jesus'un önerileri doğrultusunda ya satacak ya da yine kiralamaya çalışacak.

Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı! Üç futbolcuya transfer teklifi geldi
Fener\'in başına talih kuşu kondu! Zajc, Pelkas ve Tisserand\'a toplamda 13 milyon euroluk teklif geldi

Son Dakika Spor Fener'in başına talih kuşu kondu! Zajc, Pelkas ve Tisserand'a toplamda 13 milyon euroluk teklif geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor
    10:17 İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor

    Kahramanmaraş'ta Göksun İlçesi Ericek Mahallesi Müdürler İlkokulu öğrencileri, kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana bir survivor yarışması düzenledi. Öğrencilerin yarışması, televizyondaki Survivor yarışmasını aratmayacak kadar heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu.

  • VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti
    10:16 VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti

    VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Giovanni Guidetti'nin hayata geçirdiği 'Yarının Sultanları' projesinin ikinci ayağı Kırklareli'nde gerçekleşti. Guidetti, Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü spor salonunda kız çocuklarına teorik ve pratik eğitim verdi. Proje, geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

  • Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi
    10:00 Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi

    Samsun AFAD İl Müdürlüğü, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde kurulan 'Orman Kurtarma Timi'ne (ORKUT) 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verdi. Eğitimde, arama kurtarma öncesi alınması gereken tedbirler, müdahale için gerekli araç gereç ve malzemelerin tanıtımı, kullanımı, planlama ve hareket, afet anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri, afet sonrası yapılması gereken işlemler uygulamalı ve teorik olarak anlatıldı. Orman Kurtarma Timi, orman yangını, deprem ve sel gibi afet durumlarına karşı aldıkları eğitimlerle hazır hale getirildi.

  • Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı
    09:46 Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucunda uyuşturucu suçundan 118 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında adli işlem yapıldı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor.

  • Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak
    09:38 Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak

    Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Umurlu Mahallesi'nde hem halı sahayı hem de 7'nci Hanımevi'ni hizmete açacak.

  • Hakkari'de Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları Sonuçlandı
    09:33 Hakkari'de Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları Sonuçlandı

    Hakkari'de düzenlenen Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları, final maçıyla sona erdi. Derecik Şehit Gaffar Okan Ortaokulu şampiyon olurken, Hakkari Şehit Vali Derviş Yalım Ortaokulu üçüncü oldu. Şampiyon takım, Türkiye Şampiyonası'nda Hakkari'yi temsil edecek.


Advertisement