Fenerbahçe'den inanılmaz transfer hamlesi! Başkan Ali Koç, Cristiano Ronaldo ile prensip anlaşmasına vardı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den inanılmaz transfer hamlesi! Başkan Ali Koç, Cristiano Ronaldo ile prensip anlaşmasına vardı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Cristiano Ronaldo ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü. Portekizli yıldızın maaşına dair son pürüzlerin giderilmesinden sonra transferin gerçekleşeceği ifade edildi.

01.09.2022 21:12  Güncelleme: 21:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin asrın transferini gerçekleştirmek için harekete geçtiği ve Cristiano Ronaldo'yu renklerine katmak üzere olduğu iddia edildi.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Ajansspor'da yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, Manchester United'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'yu sarı lacivertli ekibe gelmesi için ikna etti. İki tarafın prensipte anlaştığı iddia edildi. Yıldız futbolcunun maaşına dair son pürüzlerin çözülmesinin ardından Fenerbahçe'nin transferi açıklayacağı öne sürüldü.

FENERBAHÇE İHTİMALİ ARTABİLİR

Manchester United'ta eski günlerinden çok uzakta kalan Cristiano Ronaldo'nun adı birçok Avrupa deviyle anıldı. Avrupa'da transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala Ronaldo herhangi bir kulüp ile anlaşamazsa, Fenerbahçe'ye gitme ihtimali çok güçlenecek.

Fenerbahçe\'den inanılmaz transfer hamlesi! Başkan Ali Koç, Cristiano Ronaldo ile prensip anlaşmasına vardı

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den inanılmaz transfer hamlesi! Başkan Ali Koç, Cristiano Ronaldo ile prensip anlaşmasına vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Bulent Cebeci: Ali Koç Ronaldo nun kramponunu bile stadyuma getiremez 5 4 Yanıtla
  • Bulent Cebeci: Ali Koç Ronaldo nun kramponunu bile getiremez 3 4 Yanıtla
  • Sacit Kral: Yalan haberlerle gomez bozgununu unutturmaya calusin yemezler 1 2 Yanıtla
  • Zafer Ermiş: Bakı yorum yorumlara kendimizi niye kendimizi bu kadar küçümsüyoriz ki Anelka Roberto carlos gelmedi mi adam 37 38 yaşına gelmiş niye gelmesin ki sırf eğlence olsun diye gelse bile Türkiyenin reklamı ni düşünün rekor formalar satılır Dünyanın gözü bizde olur tribün ler de hasılat rekorları kırılır kimse o yonden bakmıyor hayırlısi olsun söylenti si bile F b nin ne kadar büyük takım olduğunu gösterir 0 0 Yanıtla

Advertisement