Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdürdü
15.07.2020 21:10  Güncelleme: 23:19

Fenerbahçe, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş derbisi hazırlıklarını, akşam saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü.

Fenerbahçe, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş derbisi hazırlıklarını, akşam saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 33. haftasında pazar günü Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün dolayısıyla sahada toplanan sarı-lacivertli teknik heyet ve oyuncular, Türk bayrağı ile poz verdi.

Antrenmanın ilk bölümünde salonda core çalışmaları yapan Fenerbahçeli futbolcular, ardından sahaya geçti ve 3'erli gruplar halinde dar alanda yapılan çift kale maçlarla antrenmanı tamamladı.

Sarı-lacivertliler, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika


Advertisement