Fenerbahçe, Botaş'ı mağlup ederse yarı finale yükselecek - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Botaş'ı mağlup ederse yarı finale yükselecek

Fenerbahçe, Botaş\'ı mağlup ederse yarı finale yükselecek

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisinde 1-0 önde olan Fenerbahçe, yarın Botaş'ı mağlup etmesi halinde yarı finale yükselecek. Fenerbahçe, normal sezonu lider tamamlayarak çeyrek final serisinde Botaş ile karşılaşıyor. İlk maçta rakibini 89-56 mağlup eden sarı-lacivertliler, ikinci maçı da kazanması durumunda yarı finale adını yazdıracak.

24.03.2024 11:45  Güncelleme: 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisinde 1-0 önde olan Fenerbahçe, yarın Botaş'ı mağlup etmesi halinde yarı finale yükselecek.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 28 maçın tamamını kazanarak normal sezonu lider tamamlayan Fenerbahçe, çeyrek final serisinde Botaş ile kozlarını paylaşıyor. Serinin ilk maçında Metro Enerji Spor Salonu'nda karşılaştığı rakibi karşısında Collier'in 20, Meesseman, Howard ve Anderson'un da 16'şar sayı kaydettiği müsabakadan sarı-lacivertliler 89-56 galip ayrıldı.

Çeyrek final serisinin ikinci karşılaşması yarın 17.30'da Ankara Spor Salonu'nda oynanacak. Fenerbahçe, parkeden galip ayrılması durumunda adını yarı finale yazdıracak.

Sarı-lacivertliler, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezonu şampiyon olarka tamamlamıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Botaş'ı mağlup ederse yarı finale yükselecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement