Fenerbahçe'de transfer gündemi hareketli! 3 giden 1 gelen var - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de transfer gündemi hareketli! 3 giden 1 gelen var

Transfer döneminin uzatılmasının ardından Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler, genç futbolcusu Melih Bostan için Eskişehirspor ile anlaşmaya vardı. Kadroda düşünülmeyen Mauricio Lemos'un Atletico Mineiro'ya transferi an meselesi. Sezon başında kiralanan Gustavo Henrique de, Santos kulübüyle görüşüyor. Hatayspor'un genç golcüsü Bertuğ Yıldırım ise Fenerbahçe yolunda.

14.02.2023 20:07  Güncelleme: 08:56

Ülkemizde yaşanan ve büyük yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından iptal edilen maçların yanı sıra ara verilen transfer çalışmaları tekrardan hareketlilik kazandı.

LEMOS, MİNEİRO'YLA ANLAŞTI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe'de istenen performansı veremeyen Mauricio Lemos, Atletico Mineiro ile anlaştı. Transferde Fenerbahçe'nin onayı bekleniyor.

Fenerbahçe, transferde hareketli saatler yaşıyor! 2 giden 1 gelen var

BERTUĞ YILDIRIM BİTMEK ÜZERE

Öte yandan depremden en ağır şekilde etkilenerek ligden çekilen Hatayspor'dan Bertuğ Yıldırım'la da yakından ilgilenen sarı-lacivertlilerin bu transferi de kısa sürede açıklaması bekleniyor.

Fenerbahçe'de transfer gündemi hareketli! 2 giden 1 gelen var

MELİH BOSTAN ESKİŞEHİR'LE ANLAŞTI

TFF 1.Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Fenerbahçe'den genç golcü Melih Bostan'la anlaştı. Eskişehirspor genç oyuncuyla 6 ay + 1 yıllık opsiyonlu olarak sözleşme imzaladı. U-19 takımında oynayan Melih, 14 maçta 9 gol attı.

Fenerbahçe'de transfer gündemi hareketli! 3 giden 1 gelen var

GUSTAVO, SANTOS'LA GÖRÜŞÜYOR

Sezon başında Flamengo'dan kiralanan Gustavo Henrique de ayrılacaklar listesinde. Brezilyalı stopere ülkesinin takımlarından Santos talip oldu.

Fenerbahçe\'de transfer gündemi hareketli! 3 giden 1 gelen var
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de transfer gündemi hareketli! 3 giden 1 gelen var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Bekir A: Başkan maxim ve markovicte rakiplerine gitti sen daha neyi bekliyorsun transfer için,depremde dışarıdan transfer yapmam dedin tamam,yurtici Antep ve hatayda oynayan oyuncularıda almadın neyi bekliyorsun,maxim ve markovic fenerbahcede banko oynardı yazikk 6 4 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: bu şekilde süper lig ve ptt 1. lig nasıl oynanacak? hatayspor ve gaziantep futbol kulübü ligden çekildi, yani küme mi düştüler? keza Malatyaspor ve Adanaspor'da ptt 1. ligden çekildi... ne olacak ? 1 1 Yanıtla
    Feyzullah ÖZEV: Hatay ve Gaziantep ligde kalacak.. Bu yıl süper ligden 2 takım düşecek ve 1.ligden 3 takım süper lige çıkacak.. Dolayısyla önümüzdeki sezon süper lig 20 takım ile oynanacak.. Aynı sistem 1. lig için de geçerli olacak... 3 0

Advertisement