Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu'na büyük tepki - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu'na büyük tepki

Fenerbahçe\'de Kerem Aktürkoğlu\'na büyük tepki
22.01.2026 22:46

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında ağırladığı Aston Villa'ya 1-0 kaybetti. Sarı-lacivertli taraftarlar, milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'na yönelik yoğun eleştirilerde bulundu. Taraftarlar, Kerem'in bir kez daha ilk 11'de forma giymemesini istedi.

UEFA Avrupa Ligi 7. hafta maçında Fenerbahçe ile Aston Villa karşı karşıya geldi. Chobani Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Aston Villa, 1-0 kazandı.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA BÜYÜK TEPKİ

Sarı-lacivertli taraftarlar, kaybedilen maç sonrası milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'na büyük tepki gösterdi. Transfer olduğu günden bu yana etkisiz performansı gerekçe gösterilerek sık sık eleştirilerin hedefi olan Kerem Aktürkoğlu, Aston Villa karşısında da beklenenin altında kaldı. Taraftarlar, Kerem'e verilen kredinin artık tükendiğini dile getirdi.

''HANGİ MAÇTA OYNAYACAKSIN?''

Sosyal medya üzerinden binlerce yorum atan Fenerbahçe taraftarı, Kerem Aktürkoğlu'nun bir kez daha ilk 11'de forma giymemesi gerektiğini savundu. Kerem için, ''Bu önemli maçta bile oynayamayacaksan hangi maçta oynayacaksın?'', ''Sahada yürüyor, hiçbir faydası yok'', ''Ben evden Kerem ise sahadan maçı izliyor. Aramızda hiçbir fark yok. Artık yedek başlamalı.'' yorumlarını yaptı.

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu'na büyük tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Erkan demir Erkan demir:
    İyi olsa Galatasaray göndermezdi. 153 15 Yanıtla
  • Yelloz Kız Yelloz Kız:
    çöp 134 10 Yanıtla
    Abuzer Yavuz Abuzer Yavuz:
    sahibine yaramayan i tt başkasına nasıl yarasın 55 12
  • Osman Kaan Osman Kaan:
    25 milyon Euro'luk enkaz. tedesco nun keremi kesmesi lazım , diğer oyunculara haksızlık yapiliyor 110 6 Yanıtla
    00349200 00349200:
    oynayacakti Oğuz yerine 9 1
  • Gazi Uslu Gazi Uslu:
    aynı dediğim gibi oldu 2.cengiz vakası nedeyim ki oynayamadığı halde onu oynatana ne deyim takım 9 kişi bu kadar yapıyor bir İsmail bir skinyar duran emmi ofsaytı bilmiyor mu acaba taliska neden yedek anlamıyorum 58 3 Yanıtla
    Abuzer Yavuz Abuzer Yavuz:
    bitmiş doksan dakika sahada koşamaz ikinci bomba 5 1
  • Apple User Apple User:
    kardeşim adam 5-6 kere araya kaçıyor o topu oraya atacak adam yok.fener 5-6 kere ofsayt hepsi duran. 22 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement