Fenerbahçe'de Mevlüt şoku: Kadrodan çıkartıldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Mevlüt şoku: Kadrodan çıkartıldı

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maç öncesinde Mevlüt Erdinç idmanda yaşadığı sakatlık yüzünden kadrodan çıkartıldı.

23.11.2019 16:13  Güncelleme: 16:23

Süper Lig'in 12. haftasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye bir kötü haber daha geldi. Isla, Kruse ve Muriqi'in sakatlıklarının ardından sarı lacivertli ekibin forvet oyuncusu Mevlüt Erdinç de sakatlığı yüzünden kadrodan çıkarıldı.

Fenerbahçe'de Mevlüt şoku: Kadrodan çıkartıldı

İşte Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama:

"Antrenmanda bacağının alt kısmında ağrı hisseden Mevlüt Erdinç'in çekilen MR'ı sonrasında sol bacak alt adelesinde kısmı yırtık tespit edildi" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor maçı kafilesinde, Altay, Harun, Sadık, Zanka, Serdar, Rami, Murat, Hasan Ali, Emre, Jailson, Gustavo, Ozan, Tolga, Tolgay, Zajc, Ferdi, Alper, Dirar, Deniz, Rodrigues, Moses bulunuyor.

Fenerbahçe\'de Mevlüt şoku: Kadrodan çıkartıldı

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Mevlüt şoku: Kadrodan çıkartıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • BİLAL AZİZ: Sakat futbolcumuz çok diye ağlayan trabzonspor, Fenerbahçe nin halini gör ve şükret. Elde kalan sağlar bizimdir. Malatyaspor karşısnda Saldır FENER.... 7 4 Yanıtla
  • Y Y: 6 sene oldu masal dinlemeye devam ediyoruz neymiş CİNCON bizi 22 senedir Trabzon 25 senedir sekiztaş 15 senedir Kadıköy'de yenemiyorlarmış banane boş iş bunlar bana kupalar getirin acı ama gerçek son 3 sezonun 9 kupanın 8 tanesini CİNCON aldı önce oturup bunların hesabını yapalım 6 5 Yanıtla
  • Gsye 6-0: iddaacilar malatyaya basın 5 5 Yanıtla
  • Baskan: 40 yılda bir forma şansı var ondada sakat 4 1 Yanıtla
  • fb: daha doğrusu ne zaman takıma dönecek? 5 0 Yanıtla
  • fb: vedat nerde 3 0 Yanıtla
  • Fnenrium: Goller moses ve rodrigues e kaldi 1 1 Yanıtla

Advertisement