Fenerbahçe'de Sezon Sonu Gönderilecek İsimler Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Sezon Sonu Gönderilecek İsimler Belli Oldu

Fenerbahçe'de Bruno Alves, Raul Meireles ve Michal Kadlec'in başta olmak üzere bir çok isim sezon sonunda takımdan ayrılacak.

30.03.2016 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe bir taraftan da gelecek sezonun kadro planlamasına başladı. Sözleşmesi bitecek futbolcular arasında yabancılara ise ayrı bir parantez açıldı. Yönetim tıpkı geçen sezonun sonunda olduğu gibi yüksek maliyetli ve yaşı ilerlemiş isimlerle yolları ayırma hazırlığında. Bunlara arasında başı iki Portekizli isim Bruno Alves ve Raul Meireles çekiyor.

PORTEKİZLİLER YOLCU

34 yaşına gelen Bruno Alves'in yıllık ücreti 2.5 milyon Euro. Ancak 4-1'lik yenilgiyle sonuçlanan Braga maçındaki gollerde de ciddi hatası bulunan stoperle yeni sözleşme yapılmamasına kesin gözüyle bakılıyor. Aynı şekilde 33 yaşına gelen ve sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramayan Raul Meireles de yolcu. Eski günlerinden hayli uzak olan Portekizli'nin maliyeti de yıllık 2 milyon Euro. Yönetim bu iki futbolcuyla sözleşme yenilemeyerek büyük oranda tasarruf yapacak.

KADLEC'İN DURUMU KRİTİK

Milliyet gazetesinin haberine göre; Michal Kadlec konusunda ise belirsizlik var. İlk 11 oyuncusu olmamasına rağmen kendisini her zaman hazır tutan ve profesyonelliği ile övgü toplayan Çek futbolcu kadroda tutulabilir. Bu sezon orta sahada joker görevi üstlenen Kadlec de Fenerbahçe'den yıllık 2.1 milyon Euro kazanıyor.

HOLMEN DE YOLCU

Bu üç futbolcu dışında sözleşmesi bitecek bir diğer yabancı Samuel Holmen ile kesin olarak yollar ayrılacak.

Fenerbahçe\'de Sezon Sonu Gönderilecek İsimler Belli Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Sezon Sonu Gönderilecek İsimler Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Dürüst olun: Galatasaray 8-Ankaragucu 0 Galatasaray averaj la şampiyon ......hiç şike yaparmisiniz 12 2 Yanıtla
  • hamsi tava: Top toplayıcı olarak mı transfer olacak 2 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP: HİÇ HAYIFLANMA EY HALKIM ZAMANINDA HEPİNİZ CAN HAVLİYLE AK PARTİNİN PEŞİNDEN KOŞTURDUNUZ ŞİMDİLERDE İSE KATLANMA ZAMANI AK PARTİNİN TERTİP VE DÜZENİ İLE KARŞI KARŞIYASIN EY HALKIM EY MİLLETİM NE ZAMAN AYILIP UYANMAYI DÜŞÜNÜYORSUN ADETA RÜYA ALEMİNDESİN AMA BUNUN BİRDE UYANIP AYILMASI VAR İŞTE O ZAMAN HALİN YAMAN OLACAK YENİ TÜRKİYE NİN NASIL BİR YERE GETİRİLDİĞİNE HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLACAKSINIZ BİN NASİHATTEN BİR SERENCEM DAHA İYİDİR DERLER EY HALKIM... 1 0 Yanıtla

Advertisement