Fenerbahçe'de Şok Sözler: İstifa Doğruymuş - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Şok Sözler: İstifa Doğruymuş

Fenerbahçe\'de Şok Sözler: İstifa Doğruymuş

"Aziz Yıldırım beni yine haklı çıkarttı" Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Soydan, "Ben o gün bütün dediklerimin hepsinin arkasında duruyorum.

02.03.2017 19:00

"Aziz Yıldırım beni yine haklı çıkarttı"



Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Soydan, "Ben o gün bütün dediklerimin hepsinin arkasında duruyorum. Bu işe bugün Ali Koç talip olduğu için Fenerbahçeliler bir tek şey bekler. "Ali Koç gel" demesini bekler. Ama bu olmaz dedim. Hatta daha çok ileriye giderek bir sonraki kongrede Ali Koç'un karşısına çıkacak dedim. İş şimdi oraya gidiyor" diye konuştu.



Soydan, "Fenerbahçe Kulübü iyi olsaydı bunlar olmazdı. Herkes iyi gidiyor derdi. Ben şunu anlatmaya çalışıyorum, Fenerbahçe kulübü ve taraftarı üzgün. Acı çekiyor herkes. Niye bunu görmüyorlar? Neden bunu görmek istemiyorlar? Bırak kongrede kendinle hesaplaş. Ben bunu neden yaptım? Neden bu oyuncuları yolladım bu kulüpten? Neden bu duruma geldim? Niye beni istemiyorlar? Her şeyin bir sebebi vardır. Onlarla yüzleş, doğruyu bulursun hayatta. Hala kalmak istemek? Anlamıyorum nasıl bir egodur bu?" dedi.



AZİZ YILDIRIM KENDİSİ İÇİN KALIYOR ORADA



Selim Soydan sözlerini şöyle sürdürdü: "Ona göre öyle geliyor. Kendi kalması için orada. Kendisi için bu kararı alıyor. Asla Fenerbahçe Kulübü için almıyor. Bu onun arzu ettiği bir karar. Hani demişti "Yargıdan karar çıktı hemen bırakıyorum" Aziz bey bu lafları dedi. Hani neden bırakmıyor? Orayı çok zor bırakır Aziz Bey. Söylediği laflar ortada. Onun için ben böyle söylüyorum. O kongre üyeleri onu bir üyeyle, 19 yıl evvel gel Fenerbahçe Kulübüne sen başkan ol dedi. Ama şimdi işler çok kötü gidiyor. Eğer bu işler toparlanmazsa daha zor günler Fenerbahçe'yi bekliyor. Sevmediğim beğenmediğim tenkit ettiğim bir hoca var Fenerbahçe'de. ve hoca 'Ben bir futbolcu istedim alamadı Fenerbahçe' dedi. Bu biliyor musun ne kadar ağır bir ithamdır? ve buna kimse bir cevap vermedi"



ADVOCAAT İSTİFA ETTİ; SONRA ÇIKIP FENERBAHÇE'Yİ YERDEN YERE VURUYOR



Selim Soydan, "Bunlar da ağırına gidiyor Fenerbahçelilerin. Gelmiş bir hoca Fenerbahçe'nin başkanına vuruyor, yönetimine vuruyor, futbolcusuna vuruyor. Vur Allah vur. Birisi çıkıp demiyor ki, sen kimsin ya? Hatta Antep'teki maçta kavga ediyor hoca. "Ben istifa, ettim bıraktım" diyor. Bu doğruymuş. Allem kallem duruyor, ondan sonra devam ediyor. Bu adam o kadar sert konuştu ki, en sert konuşması Antep maçında olmuştu. Zaten bütün haberleri ona Hasan Çetinkaya veriyor olabilir. Allem kullem durduruyorlar. O günkü maçtan sonra hiçbir Fenerbahçe'nin kabul etmeyeceği laflar etti. Kimse bu hakkı bulamaz. Arkadaş görevindi senin, bu kulübü iyi yapmak görevindi. Bunlar olacak şey değil. Bunları biz söylediğim zaman bize kızıyorlar. Bırakın gençler gelsin ne olacak" ifadelerini kullandı. Ajansspor

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Şok Sözler: İstifa Doğruymuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement