Fenerbahçe'de Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe\'de Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile sürdürdü.

02.07.2013 23:16

Fenerbahçe'de YENİ SEZON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 19.00'da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncular daha sonra 3 gruba ayrıldı. 2 grup dar alanda 7'ye 7 oyun oynarken, diğer grup ise kuvvet çalışması yaptı. Bu çalışma dönüşümlü olarak gerçekleştirilirken, antrenman hafif tempolu koşu ile tamamlandı.

Geçen sezonun ardından ülke milli takımlarına gittikleri için yeni sezon hazırlıklarına 11 Temmuz Perşembe gününden itibaren katılacak Dirk Kuyt, Raul Meireles, Moussa Sow, Bruno Alves ile 20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nda bulunan Salih Uçan ve 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı ile 17. Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden Recep Niyaz'ın yanı sıra tedavisi süren Gökhan Gönül antrenmanda yer almadı. Bu arada tedavisine devam edilen Erten Ersu da takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçeli futbolcular, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın sabah saatlerinde kan ve izokinetik teste tabi tutulduktan sonra günün ilk antrenmanını gerçekleştirecek. Akşam antrenmanı ise saat 19.00'da başlayacak. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement