Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın eleştirilerine cevap verdi.
Sarı lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
"Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, dünkü asılsız ve bir o kadar da manasız- açıklamasında, Sneijder'i renklerimize bağlamak için, eski oyuncularımızdan Pierre van Hooijdonk ile İtalya'ya gittiğimizi ancak İnter Başkanı Massimo Moratti'den randevu dahi alamadığımızı iddia etmektedir.
Spor kamuoyu bilmelidir ki, Hooijdonk'la bu yönde herhangi bir temasımız olmamakla birlikte, Sayın Moratti'den de herhangi bir randevu talebimiz olmamıştır.
Gerçekle ilgisi olmayan bu açıklamaların kamuoyunda da bu sebeple epey kısıtlı yer aldığını görmekle birlikte, iddiasını ispat edemeyenlerin kamuoyu önünde ne tür sıfatlara maruz kaldığını hatırlatarak, Aktar'ı ve mensubu bulunduğu camiayı, bu gerçek dışı iddiaları kanıtlamaya aksi halde bu yalan haber nedeniyle camiamızdan özür dilemeye davet ediyoruz."
Son Dakika › Spor › Fenerbahçe'den Sneijder Cevabı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?