Fenerbahçe-Dinamo Kiev rövanşı için nefesler tutuldu! Hangi kanalda yayınlanacağı açıklandı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe-Dinamo Kiev rövanşı için nefesler tutuldu! Hangi kanalda yayınlanacağı açıklandı

Devler arenasında kıran kırana mücadele sürüyor. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turunun ilk maçında Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kaldı. 27 Temmuz saat 20.00'de oynanacak müsabaka Exxen'den naklen yayımlanacak. Sarı-lacivertliler, Ukrayna ekibini elerse rakibi Sturm Graz olacak.

21.07.2022 14:35  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile oynayacağı rövanş maçının yayıncısı belli oldu. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme Fenerbahçe - Dinamo Kiev rövanş maçı 27 Temmuz Çarşamba günü oynanacak. Kadıköy'deki mücadele TSİ 20.00'de başlayacak. Mücadele, Exxen platformundan naklen yayımlanacak.

ELERSE RAKİP STURM GRAZ

Sarı-lacivertliler, Dinamo Kiev'i elerse 3. ön eleme turunda Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile eşleşecek. Fenerbahçe, Dinamo Kiev'e elenmesi durumunda Şampiyonlar Ligi'ne veda edecek ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Bu durumda Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda mücadele edecek Fenerbahçe, Çekya ekibi Slovacko ile eşleşecek.

Fenerbahçe-Dinamo Kiev rövanşı için nefesler tutuldu! Hangi kanalda yayınlanacağı açıklandı

Son Dakika Spor Fenerbahçe-Dinamo Kiev rövanşı için nefesler tutuldu! Hangi kanalda yayınlanacağı açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement