Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt maçında ilk 11'ler belli oldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt maçında ilk 11'ler belli oldu

Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt maçında ilk 11\'ler belli oldu

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 6. maçında Fenerbahçe, sahasında Eintracht Frankfurt'u konuk ediyor. Saat 20.45'te başlayacak mücadeleyi Sırp hakem Srdjan Jovanovic'in yönetecek. İki takımın da grupta bir iddiasının bulunmadığı maçta Vitor Pereira yedek ağırlık bir kadroyla sahaya çıktı.

09.12.2021 19:27  Güncelleme: 22:29

Grupta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, 5 puanla 3. sırada yer alıyor. D Grubu'nu üçüncü bitirmesi kesinleşen sarı-lacivertliler, yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda devam edecek.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Fenerbahçe'de çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Enner Valencia, Altay Bayındır ve Mert Hakan Yandaş, karşılaşmada forma giyemeyecek. UEFA'ya bildirilen listede yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun da takımdaki yerlerini alamayacak.

İŞTE İLK 11'LER

Fenerbahçe: Berke; Szalai, Serdar Aziz, Kim, Novak; Sangare, Sosa, İrfan Can, Zajc; Pelkas; Berisha

Eintracht Frankfurt: Trapp, Chandler, Tuta, Ndicka, Jakic, Hasebe, Sow, Kamada, Kostic, Hauge, Borre.

CANLI ANLATIM

İKİNCİ YARI

Dakika 65: İrfan Can sağ kanatta üç kişi arasından pasını verdi ve Sosa'yı topla buluşturdu. Sosa'nın ortasında ön direkte topa doğru hamle yapmak isteyen Berisha yerde kaldı. Hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 56: Hauge topla ceza sahası yayına doğru sokulup solundaki Kamada'yı gördü. Kamada, ayağının ucuyla topa dokunarak ceza sahasının sol çaprazına doğru koşu yapan Kostic'i topla buluşturdu. Kostic'in yerden uzak direğe doğru yaptığı vuruş direğin yanından dışarıya gitti.

İLK YARI

Dakika 41: İrfan Can'ın sağ kanattan ortasında savunmadan seken top Berisha'nın önünde kaldı. Berisha kale sahasının biraz gerisinden çok sert bir vuruş yaparak topu sağ köşeden ağlara yolladı.

Dakika 28: Kim'in kaptırdığı top sonrası başlayan atakta Kamada topu ceza sahasının sol çaprazındaki Kostic'e aktardı. Kostic'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Sow, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu sağ köşeden ağlara gönderdi.

Dakika 11: Hızlı gelişen atakta Zajc'ın pasıyla topla buluşan Berisha, sağ çaprazdan ceza sahasına girer girmez şutunu çekti. Top uzak direk dibinden ağlara gitti. Ama Berisha'nın topla buluştuğu pozisyon için ofsayt bayrağı havada.

Dakika 4: Dakika 4: İrfan Can ile verkaç yaparak sağ kanattan sıfıra inen Sosa, ortasını yapmak istedi. Ama topu içeriye çevirmeyi başaramadı. Aut.

Son Dakika Spor Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt maçında ilk 11'ler belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement