
Fenerbahçe Beko'daki geleceği belirsizliğini koruyan Sarunas Jasikevicius ile ilgili sarı-lacivertli camiada sıcak bir gelişme yaşandı.
Fenerbahçe Beko, Litvanyalı Başantrenörü Sarunas Jasikevicius ile 2+1 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe yönetiminin Jasikevicius ile görüşme yaptığı, bu görüşme sonucunda her iki tarafın da karşılıklı mutabakata vardığı öğrenildi.
Deneyimli hocanın, şubede idari personel dahil herkesin göreve devam etmesini ve bu yapının bozulmamasını talep ettiği, yönetimden de bu doğrultuda güvence aldığı dile getirildi.
Jasikevicius, bu anlaşmanın ardından yeni maaşında yüzde 100 zamla birlikte yaklaşık 2 milyon euro yıllık ücret kazanacak. Anlaşmanın kısa süre içerisinde resmen duyurulması bekleniyor.
Son Dakika › Spor › Fenerbahçe, Jasikevicius ile anlaşmaya vardı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?