Fenerbahçe Kürek Şubesi Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon oldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Kürek Şubesi Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon oldu

Fenerbahçe Kürek Şubesi Büyükler Türkiye Şampiyonası\'nda şampiyon oldu

Fenerbahçe Kürek Şubesi, Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda kadınlarda ve erkeklerde şampiyon oldu. İki gün süren yarışları zirvede tamamlayan Fenerbahçe Kürek Şubesi, erkeklerde 878 puanla Galatasaray'ın 114 puan önünde üst üste 8., kadınlarda ise 590 puanla Galatasaray'ın 142 puan önünde üst üste 6. kez mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, kadınlarda 6 yarışın 5'inden zaferle ayrıldı ve birçok kategoride altın madalya kazandı.

03.03.2024 15:00  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kürek Şubesi, Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda kadınlarda ve erkeklerde şampiyon oldu.

Sanmar Denizcilik Büyükler Türkiye Şampiyonası, 2-3 Mart tarihlerinde Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirildi. İki gün süren yarışları zirvede tamamlayan Fenerbahçe Kürek Şubesi, erkeklerde 878 puanla Galatasaray'ın 114 puan önünde üst üste 8., kadınlarda ise 590 puanla Galatasaray'ın 142 puan önünde üst üste 6. kez mutlu sona ulaştı.

9 yarışın 6'sını kazanan erkek sporcular 23 yaş altında tek çifte, hafif kilo iki çifte ve dört çiftede, büyüklerde de tek çifte, hafif kilo iki çifte ve 8 tekte altın madalya aldı.

Sarı-lacivertliler, kadınlarda ise 6 yarışın 5'inden zaferle ayrıldı. Kadın kürekçiler, hafif kilo tek çifte, hafif kilo iki tek, tek çifte, iki tek ve iki çiftede birincilik elde etti.

Yarışların sonunda düzenlenen törenle sporcular madalyalarını ve kupalarını aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Kürek Şubesi Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement