Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında 14 Nisan Pazar günü Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00'de başlayan antrenman, 1 saat 25 dakika sürdü. Sarı lacivertli takımın Lazio ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında görev alan oyuncular rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise üst sahada yaptıkları antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 2 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından yapılan çift kale maçla antrenman tamamlandı.
Emre Belözoğlu ve Moussa Sow özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, gribal enfeksiyonu olan Mehmet Topal ise takımdan ayrı çalıştı.
Fenerbahçe, yarın akşam Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak. - İstanbul
Son Dakika › Spor › Fenerbahçe Lige Döndü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.