Fenerbahçe, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Başladı
11.12.2015 15:25

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında pazar günü kendi evinde oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında pazar günü kendi evinde oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde sarı-lacivertli futbolcular basına kapalı olarak antrenman yaptı. Celtic maçında görev alan futbolcular antrenmanı rejenarasyon çalışması ile tamamlarken, diğer futbolcular ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Pas organizasyonlarının ardından dar alanda yapılan çift kale maç yapan oyuncular, antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı.

ROBIN VAN PERSİE TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞTI

Robin van Persie ve Hakan Çinemre antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Volkan Şen ile Raul Meireles özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika


Advertisement