Fenerbahçe'nin Dördüncü Yıldız Planı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe'nin Dördüncü Yıldız Planı

Fenerbahçe\'nin Dördüncü Yıldız Planı
04.11.2014 08:16

Fenerbahçe'de hocasından başkanına herkes ilk 8 hafta hesabı yapıyor, “Zirvede kalırsak, şampiyon bitiririz” diyordu.

Sezon başından bu yana oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla eleştirilen Fenerbahçe, geride kalan 8 hafta sonunda adım adım zirveye çıktı. Bu süreçte Trabzon, Galatasaray ve Beşiktaş deplasmanlarına çıkan Sarı-Lacivertliler, ilk yarıda kalan 9 hafta öncesi önemli bir fikstür avantajı elde etti. Zirvedeki rakipleriyle karşılaşan İsmail Kartal’ın öğrencileri için diğer bir konu da bu ekiplerin birbirleriyle oynayacakları maçlarda kaybedecekleri puanlar... Sezon başında belirlenen hedeflerde ilk 8 maçın ardından liderlik hesapları yapan Sarı-Lacivertliler, devreyi de açık ara puan farkıyla tamamlamayı planlıyordu.

Takviye yapılacak

Sezon başı hesabında ilk adımı başarıyla geçen Fenerbahçe, şimdi de kalan 9 maçta en fazla puanı toplayıp, ikinci devreye de avantajlı başlamayı hedefliyor. Takıma güç katmayı ve alternatif sayısını da artırmayı düşünen Sarı-Lacivertliler, bu konuda çalışmalara hız kazandırdı.

Kartal haklı çıktı!

Olimpiyat Stadı’nda önceki gün oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi iki takımın hocasının, En iyi biziz” tartışması da İsmail Kartal’ı haklı çıkardı. Kartal’ın öğrencileri, bu sezon ilk kez zirve keyfi yaşarken, rakipleri karşısında oynadıkları futbolla da gelecek haftalar öncesi umut verdi.

Fenerbahçe’nin kalan maçları

9. HAFTA: Ç.RİZESPOR

10. HAFTA: BURSASPOR (D)

11. HAFTA: ESKİŞEHİRSPOR

12. HAFTA: BALIKESİRSPOR (D)

13. HAFTA: SİVASSPOR

14. HAFTA: K.ERCİYESSPOR (D)

15. HAFTA: MERSİN İ.Y.

16. HAFTA: BAŞAKŞEHİR

Rakiplerin zor haftaları

10. HAFTA: GALATASARAY TRABZON

12. HAFTA: BEŞİKTAŞ-TRABZON

16. HAFTA: BEŞİKTAŞ-GALATASARAY

Kaynak: Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Dördüncü Yıldız Planı - Son Dakika


Advertisement