Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen basına kapalı antrenmana koşu, ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan futbolcuların, daha sonra gruplar halinde top kapma ve pas çalışması yaptığı belirtildi. Antrenmanın taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı kaydedildi.
Spor Toto Süper Lig’in 22.haftasında 24 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de Elazığ Atatürk Stadı’nda Elazığspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin 17 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Volkan Demirel, Mert Günok, Bekir İrtegün, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Raul Meireles, Samuel Holmen, Emmanuel Emenike.
EMRE DE KAFİLEDE
Fenerbahçe kafilesinde cezalı olmasına rağmen Emre Belözoğlu'nun da yer alması dikkat çekti. Kulüpten yapılan kadro açıklamasında Emre'yle ilgili şu ifadeler kullanıldı:
"Takım Kaptanımız Emre Belözoğlu, cezalı olmasına rağmen kafilemizde yer alacaktır."
Son Dakika › Spor › Fenerbahçe'nin Elazığ Kafilesi Belli Oldu! Sürpriz Var - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.