Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Jailson İstanbul'da! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Jailson İstanbul'da!

Fenerbahçe\'nin Yeni Transferi Jailson İstanbul\'da!

Fenerbahçe’nin yeni transferi Jailson Marques Siqueira dün gece İstanbul’a geldi.

31.08.2018 05:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jailson Marques  Siqueira dün gece İstanbul'a geldi. 22 yaşındaki oyuncuyu Atatürk Havalimanı'nda sarı-lacivertli yetkililer karşıladı.
Kıyasıya pazarlık

Fenerbahçe ile Gremio arasında Jailson konusunda sıkı bir transfer görüşmesi yapıldı. Santos'un da çok istediği 22 yaşındaki futbolcu için Libertadores maçına giden sarı-lacivertli yetkililer, Gremio- Estudiantes maçı öncesi Brezilya kulübü ile bir toplantı gerçekleştirdi.
İlk olarak 2.5 milyon euroluk bir teklif sunuldu ancak ret cevabı geldi. Oyuncunun gelecekteki potansiyelini bilen sarı-lacivertliler, teklifi 4 milyon euroya çıkardı. Bunun üzerine de iki taraf anlaşma sağladı. Ayrıca Jailson'a da önemli bir sözleşme önerildi. İlk etapta Brezilya'da kalmayı düşünen Jailson da hemen ikna edildi.
61 maçta 3 gol

Jailson, Gremio forması giymeye başladığı tarihten bu yana 61 maçla takımı adına Brezilya Ligi'nde en fazla maçta forma giyen 3. isim oldu. 22 yaşındaki yıldız 61 lig maçında 3 gol 1 asistle oynadı. Jailson, yüzde 84 pas isabeti, yüzde 52'lik ikili mücadele kazanma oranı ve yüzde 65'lik top kapma oranıyla görev yaptı.

]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Jailson İstanbul'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement