Fenerbahçe'nin Yerli Golcüsü Cenk Tosun İddiası - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Yerli Golcüsü Cenk Tosun İddiası

Fenerbahçe\'nin Yerli Golcüsü Cenk Tosun İddiası

Yaklaşık 16 yabancı golcü ile anılan Fenerbahçe sağ gösterip sol vurmaya mı hazırlandığı iddia edildi.

12.01.2012 23:32

Yaklaşık 16 yabancı golcü ile anılan Fenerbahçe sağ gösterip sol vurmaya mı hazırlandığı iddia edildi.

Gaziantepspor'un forveti Cenk Tosun'un Çaykur Rizespor maçından sonra İstanbul'a geldiği ve Fenerbahçeli yöneticilerle görüşeceği iddia edildi. Farklı kaynaklardan aynı haberler gelmesi sonrası akıllara 'Fenerbahçe yabancı golcü transferinden vazgeçip, Cenk'i mi alacak?' sorusunu getirdi. Cenk Tosun'un takımı ile beraber Rize'den İstanbul'a döndüğü, Kayseri maçı için burada kamp yaptıktan sonra Kayseri deplasmanına gidecekleri belirtildi. Bu süre içinde görüşme yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu oldu.

Gaziantepspor cephesine şu ana kadar ulaşan resmi bir teklif olmamasına rağmen Fenerbahçe'nin nabız yokladığı, Cenk'in de bu transfere sıcak bakması durumunda sarı-lacivertli kulübün transferi resmi boyuta taşıyacağı bildirildi. Transfer yönetmeliğinde hata yapmamak ve suçlu duruma gelmemeye özen gösteren Fenerbahçe yönetiminin temaslara başlandığı, kısa zamanda transferi duyurması bekleniyor. Önce kulübü ile görüşmesi beklenen sarı-lacivertlilerin sonra Cenk ile masaya oturacağı belirtiliyor.

Golcü oyuncunun menajerleri şu an böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirttiler. Cenk'in tek başına böyle bir riske girmeyeceğini de dile getiren menajerler "Önce kulüplerin anlaşması gerekiyor" şeklinde konuştular.

Takımıyla İstanbul'a gelen Cenk, "Şu an bu konuda konuşmak istemiyorum" dedi. Cenk ısrarlı sorular üzerine cevap vermekten kaçınırken, twitter hesabından da bu konuda açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü idari menajeri Hasan Çetinkaya, Konya maçının ardından etrafındaki gazetecilere Cenk konusunda "Uzaktan yakından alakası yok" açıklamasında bulundu. Önümüzdeki bir kaç gün içinde bu transfer konusunun olumlu veya olumsuz sonuçlanması bekleniyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Yerli Golcüsü Cenk Tosun İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement