Transferi eleştiri alan Batshuayi, Avrupa Ligi'nde attığı gollerle Fenerbahçe tarihine geçti - Son Dakika
Spor

Transferi eleştiri alan Batshuayi, Avrupa Ligi'nde attığı gollerle Fenerbahçe tarihine geçti

Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Batshuayi, UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev'in ardından AEK Larnaca karşısında oynanan maçta da fileleri sarsarak, 2007'den bu yana Avrupa kupalarında grup ve sonrası aşamalarında iç sahada sarı-lacivertli formayla üst üste 2 gol atan ilk futbolcu oldu.

07.10.2022 13:30  Güncelleme: 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. hafta maçında Fenerbahçe, sahasında AEK Larnaca'yı 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerde Michy Batshuayi karşılaşmada attığı golle önemli bir istatistiğe ortak oldu.

TUNCAY ŞANLI'DAN SONRA İLK

AEK Larnaca karşısında sarı-lacivertli formayla 5. resmi maçına çıkan Batshuayi, 26. dakikada gol atarak takımını öne geçiren isim oldu. Belçikalı yıldız bu golüyle, sarı-lacivertlilerin efsane futbolcusu Tuncay Şanlı'dan sonra ilki başardı.

KADIKÖY'DE AFFI YOK

Avrupa kupalarının grup ve sonrası aşamalarında Tuncay Şanlı'dan (2007'de 3 maç) bu yana üst üste 2 ve daha fazla iç saha karşılaşmasında gol atan ilk Fenerbahçeli oyuncu olmayı da başardı.

Transferi eleştiri alan Batshuayi, Avrupa Ligi\'nde attığı gollerle Fenerbahçe tarihine geçti

Son Dakika Spor Transferi eleştiri alan Batshuayi, Avrupa Ligi'nde attığı gollerle Fenerbahçe tarihine geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement