Fenerbahçe signs Ryan Kent - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe signs Ryan Kent

Fenerbahçe announced the signing of 26-year-old English footballer Ryan Kent ahead of the new season. The club shared a video on social media to confirm the transfer. Kent expressed his excitement to join Fenerbahçe and his commitment to helping the team achieve its goals, starting with winning the Super Cup next month. Kent played for Rangers in the Scottish League last season, scoring 3 goals and providing 8 assists in 44 matches.

12.06.2023 14:26

- Fenerbahçe, Ryan Kent'i kadrosuna kattı

İSTANBUL - Fenerbahçe, 26 yaşındaki İngiliz futbolcu Ryan Kent'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi ilk transferini Ryan Kent'i kadrosuna katarak gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile 26 yaşındaki İngiliz futbolcunun transferini açıkladı. Paylaşılan videoda Ryan Kent, "Tüm Fenerbahçe taraftarlarına merhaba. Ben Ryan Kent. Öncelikle kulübümüz için kupanın kazanılmasında paya sahip tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye transfer olduğum için büyük bir onur duyuyorum. Yeni sezon ile ilgili konuşmak gerekirse Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşabilmesi konusunda takımımızın başarılı olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım. İlk hedefimiz önümüzdeki ay oynayacağımız Süper Kupa'yı kazanmak olacak. Takım arkadaşlarımla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlamak için çok heyecanlıyım. Kendinize iyi bakın" ifadelerini kullandı.

26 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon İskoçya Ligi ekiplerinden Rangers ile çıktığı 44 maçta 3 gol, 8 asistlik performansa imza attı.

Fenerbahçe signs Ryan Kent
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe signs Ryan Kent - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement