Fenerbahçe, Teknik Direktörlük İçin Laurent Blanc ile Temas Kurdu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Teknik Direktörlük İçin Laurent Blanc ile Temas Kurdu

Fenerbahçe, Teknik Direktörlük İçin Laurent Blanc ile Temas Kurdu

Manuel Pellegrini ve Guus Hiddink'ten olumsuz yanıt alan Fenerbahçe yönetimi, geçen yıl PSG'yi şampiyon yapan ünlü Fransız teknik direktör Laurent Blanc ile temas kurdu.

14.08.2016 10:10

Fenerbahçe yönetimi, yeni teknik direktör konusunda çalışmalarını sürdürüyor.<br><br> Manuel Pellegrini'nin 6.5 milyon Euro'luk maliyeti sonrası geri adım atan Fenerbahçe yönetimi, Guus Hiddink ismine soğuk baktı. Ardından rotayı Fransa'ya çeviren Fenerbahçe, Fransızlar'ın ünlü teknik direktörü Laurent Blanc'a teklif götürdü.

YOĞUN ÇABA VAR

50 yaşındaki tecrübeli hocanın ilk görüşmede olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Ancak, Fenerbahçe'nin, Laurent Blanc'ı ikna etmek için yoğun çaba sarfettiği ifade edildi. Fransa'da Paris Saint-Germain ile şampiyonluklara ambargo koyan ancak Şampiyonlar Ligi'nde beklenen başarıyı elde edememesi nedeniyle Fransız kulübünün sezon sonu yollarını ayırdığı Blanc'nın, Türkiye'ye gelmeyi kabul etmesi durumunda yardımcısının Ümit Özat olacağı gelen haberler arasında.

DEL BOSQUE DEĞERLENDİRECEK

Bu arada İspanya'dan Cadena Cope Radyosu Vicente Del Bosque için Türkiye iddiasını şu açıklamayla ortaya attı: "Del Bosque, kendisine İstanbul'dan bir teklif olduğunu ve bunu değerlendirmek istediğini söylüyor."

ROBERTO CARLOS DÜNDEN RAZI

Gündemdeki Roberto Carlos da maliyeti bakımından cazip geliyor. Brezilyalı hoca daha önce, "Teklif gelirse seve seve kabul ederim" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Teknik Direktörlük İçin Laurent Blanc ile Temas Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement