Fenerbahçe Ülker'in Hedefi Barcelona'daki Fınal-Four - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Ülker'in Hedefi Barcelona'daki Fınal-Four

Fenerbahçe Ülker\'in Hedefi Barcelona\'daki Fınal-Four

Fenerbahçe Ülker'in Hedefi Barcelona'daki Fınal-Four

21.01.2011 11:41

FENERBAHÇE ÜLKER'İN HEDEFİ BARCELONA'DAKİ FINAL-FOUR

SARI-LACİVERTLİ TAKIM H GRUBU'NA 1. TORBADAN GELEN OLYMPİACOS'U DEPLASMANDA DEVİREREK GÜCÜNÜ ORTAYA KOYDU

BASKETBOLDAN SORUMLU YÖNETİCİ SEMİH ÖZSOY: "YATIRIMLARIMIZIN MEYVESİNİ TOPLAYACAĞIZ"

"GÜÇLÜ BİR KADROMUZ VAR VE BAŞARILI OLACAKLARINA İNANIYORUZ"

BASKETBOL ŞUBE SORUMLUSU NEDİM KARAKAŞ: "NİLMAR VE MİRSAD'IN EKSİKLİĞİNE RAĞMEN RAKİBİMİZİN SERT BASKETBOLUNA KARŞI KOYDUK"

Fenerbahçe Ülker, Avrupa basketbolunun güçlü ve önemli simgelerinden Olympiacos'u deplasmanda devirmenin mutluluğunu yaşıyor.

THY Avrupa Ligi H Grubu'na 1. torbadan seribaşı olarak gelen Yunanistan temsilcisi Olympiacos'u 14 sayı farkla 70-84 mağlup eden Sarı-Lacivertliler 1. ve 2. periyottaki akıllı oyununu 3. ve 4. periyotta ezici bir üstünlüğe taşıyarak rakibini sahadan sildi. Avrupa'da her dönem adından bahsettiren Olympiacos'un sert oyun anlayışına rağmen ayakta durmayı başaran Fenerbahçe Ülker'in şube sorumlusu Nedim Karakaş; "Nilmar ve Mirsad gibi oyuncularımız sakat olmasına rağmen rakibimizin sert basketboluna karşı koyduk. Sadece Kaya'nın sertliğe karşı koyacak özelliği vardı O da çok erken 4 faule ulaşınca fazla kullanamadık. Ama Olympiacos bizi değil biz onları yıldırıdık. Akıllı ve mücadeleci oyunlarından dolayı kenar yönetimi ve oyuncularımızı kutlarım" diye konuştu.

Karakaş, sadece Euroleague'de değil her alanda hedeflerinin kupa olduğunu da belirterek; "Beko Ligi'nin ikinci yarısına da iyi başladık. Hedefimiz hem ligi hem de kupayı kazanmak. Avrupa Ligi'nde de 'Dörtlü final'e kalmak" istiyoruz" şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli Yönetici Semih Özsoy ise Olympiacos galibiyetiyle büyük bir gurur yaşadıklarını belirterek; "Oyuncularımız haklı bir galibiyet aldı. Grubun en güçlüsü olarak gösterilen rakibimizi deplasmanda mağlup etmek bizim daha iyi olduğumuzu ortaya koyuyor. Yaptığımız yatırımların meyvesini toplamaya başladık. Final-Four'a kadar gitmemiz için bir engel yok. Güçlü bir kadromuz var ve başarılı olacaklarına inanıyoruz" dedi.

H Grubu'nda Olympiakos, Zalgiris Kaunas ve Electronics Valencia takımlarıyla eşleşen Fenerbahçe ikinci maçını İstanbul'da Valencia ile oynayacak.

Sarı-Lacivertli takımın kalan maçları şöyle:

FENERBAHÇE ÜLKER - VALENCIA (27 Ocak, 21.45)

FENERBAHÇE ÜLKER - ZALGİRİS KAUNAS (2 Şubat, 20.15)

ZALGİRİS KAUNAS - FENERBAHÇE ÜLKER (16 Şubat, 20.45)

FENERBAHÇE ÜLKER - OLYMPIAKOS (24 Şubat, 21.45)

VALENCIA - FENERBAHÇE ÜLKER (Mart ayında oynanacak son maçın henüz gün ve saati açıklanmadı)

Gruplarını ilk 2 sırada tamamlayacak takımlar, 22 Mart-6 Nisan 2011 tarihlerinde play-off çeyrek finalinde karşılaşacak Play-off çeyrek turunda E ve F gruplarının 1. ve 2.'si ile G ve H gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çapraz eşleşmeyle karşı karşıya gelecek. Play-off turundan çıkan 4 takım, 6-8 Mayıs 2011 tarihlerinde Barcelona'da Palau San Jordi'deki dörtlü finalde mücadele etme hakkını kazanacak.

TARAFTARLAR HAVAALANI'NA AKIN EDİYOR

"ARMA'NIN GURURU SARI MELEKLERDEN SONRA, POTANIN KRALI SARI KANARYA"

Fenerbahçeli taraftarlar öğleden sonra İstanbul'a gelecek olan Fenerbahçe Ülker basketbol takımını coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor. Dünya şampiyonu olan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nı "Arma'nın gururu Sarı Melekler" diye bağırlarına basan sarı-lacivertli taraftalar, TOP 16'ya müthiş bir başlangıç yapan Fenerbahçe Ülker basketbol takımını da karşılayarak onlara destek olacaklar.

UĞUR DEMİRKIRDI/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Ülker'in Hedefi Barcelona'daki Fınal-Four - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement