Galatasaray, Fenerbahçe'nin gündemindeki Nuri Şahin için harekete geçti - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Fenerbahçe'nin gündemindeki Nuri Şahin için harekete geçti

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, adı son günlerde Fenerbahçe ile anılan milli futbolcu Nuri Şahin'i gündemine aldı. Sarı kırmızılıların listesinde Enes Ünal ile Umut Meraş da bulunuyor.

01.06.2020 23:38  Güncelleme: 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önümüzdeki sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray 3 milli yıldızı gözüne kestirdi. Sarı-Kırmızılı yönetim Enes Ünal, Umut Meraş ve Nuri Şahin'le ilgili çalışmalara start verdi. Fatih Terim 3 yıldızla bizzat görüşerek transfer için devreye girdi.

Alınan bilgilere göre yönetim hemen çalışmalara başladı. Galatasaray, Werder Bremen ile sözleşmesi bitecek olan Nuri Şahin'in menajeriyle temasa geçerek ilk görüşmeyi yaptı.

ENES VE UMUT KİRALANACAK

Cimbom, Enes Ünal ve Umut Meraş için de kiralama formülünü devreye sokmayı hedefliyor. Hem Villarreal hem de Le Havre ile pazarlıklar kısa sürede başlayacak.

FENERBAHÇE'NİN GÜNDEMİNDEYDİ

Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Nuri Şahin ile sarı lacivertlilerin prensip anlaşmasına vardığı iddia edilmişti.

Galatasaray, Fenerbahçe\'nin gündemindeki Nuri Şahin için harekete geçti

Son Dakika Spor Galatasaray, Fenerbahçe'nin gündemindeki Nuri Şahin için harekete geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • EGO...: f.t anlamak mümkün değil nasıl bir saplantısı varsa yıllardır vazgeçemedi nuri şahin den ahı gitmiş vahı kalmış bir kamyon para verdirecek sonra at atabilirsen...selçuk gibi oynamadan parasını alır buda onun yerine alt yapıdan birini monte etsene hep içi geçmişler takıma semihi de alacak içi geçmişlerden başarı bekle ;) 4 0 Yanıtla
  • Kaya: Nuri Şahin Fb. faydası olmaz. Fb.ye fizik ve top tekniği güçlü süratli oyuncular lazım. Onyekuru gibi edin visca gibi, cisse gibi oyuncular lazım. Vedata top taşıyacak oyuncular lazım. 2 0 Yanıtla
  • hakan: aman sakin almayin. bize saglam ve guclu orta saha lazim 0 0 Yanıtla

Advertisement