Fenerbahçe'ye Gelmedi! Çünkü... - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'ye Gelmedi! Çünkü...

Fenerbahçe\'ye Gelmedi! Çünkü...

Fransız temsilcisi Lille dün akşam yaptığı açıklama ile Fenerbahçe'nin Moussa Sow için yaptığı teklifi reddettiğini açıkladı.

06.01.2012 12:05

Fransız temsilcisi Lille dün akşam yaptığı açıklama ile Fenerbahçe'nin Moussa Sow için yaptığı teklifi reddettiğini açıkladı. Fakat bu habere rağmen Sow ile ilgili iddiaların arkası kesilmiyor. Son olarak ünlü Fransız gazetesi L'Equipe, Lille yöneticilerini yalanlayan bir iddiayı ortaya attı.

Lille'in Fenerbahçe ile 12 milyon euroya anlaşma aşamasına geldiğinde ısrar eden Fransız gazetesi, akşam saatlerinde yapılan açıklamaların iki sebebi olduğunu ifade etti. Birinci sebep olarak Senegalli golcünün, Fenerbahçe ve Lille arasındaki bu pazarlıkların dışında bırakılması ve haberdar edilmemesi gösterilirken, Sow'un Türkiye'ye gitmeyi hiç düşünmemesi ile geri adım atıldığı öne sürüldü.

Son Fransa şampiyonunun pazarlıklar sırasında Sow'un yerine forvet arayışlarına bile başladığı ifade edilirken, bu arayışlarda sonuç çıkmaması transferden dönülmesinin ikinci sebebi olarak belirtildi. Evian'dan Nolan Roux'u isteyen ancak bu oyuncunun kulübünden gelen açıklama ile sarsılan Lille, Ludovic Obraniak'daki sıkıntıyı tekrar yaşamak istemedi. Obraniak için Bordeaux ile anlaşan Lille, bu oyuncunun yerine Xherdan Shaqiri'yi istemiş, ancak maliyeti nedeniyle başarılı olamadığı için Obraniak'ın transferi henüz tamamlanamamıştı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'ye Gelmedi! Çünkü... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement