Fenerbahçeli futbolcuya "Jesus'a ne oldu?" diye soruldu! Verdiği cevap camiada taşları yerinden oynatacak - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli futbolcuya "Jesus'a ne oldu?" diye soruldu! Verdiği cevap camiada taşları yerinden oynatacak

Yorumcu Tümer Metin, ismini vermediği Fenerbahçeli bir futbolcuyla olan diyaloğunu canlı yayında anlattı. Metin yaptığı açıklamada, "Hafta içi Fenerbahçeli bir futbolcuyu gördüm. 'Ne oldu Jorge Jesus'a?' diye sordum. 'Ağabey Jesus'a devre arası bir şey oldu. Biz de anlam veremedik.' yanıtını verdi." ifadelerini kullandı.

05.06.2023 14:38  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonluğu kaptırdığı Galatasaray'a 3-0 yenilen Fenerbahçe'de Jorge Jesus karşılaşma sonrası basın toplantısına katılmadı. Deneyimli hoca, mücadelenin ardından hedef tahtasına oturtulurken, ünlü yorumcu Tümer Metin, Tivibu Spor ekranlarında Fenerbahçeli bir futbolcuyla arasında geçen diyaloğu anlattı.

"SÖZ VERDİĞİM İÇİN İSMİNİ SÖYLEMİYORUM"

Tümer Metin canlı yayında yaptığı açıklamada, "Hafta içi Fenerbahçeli bir futbolcuyu gördüm. 'Ne oldu Jorge Jesus'a? diye sordum. 'Abi Jesus'a devre arası bir şey oldu. Biz de anlam veremedik.' yanıtını verdi. Söz verdiğim için ismini söylemiyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli futbolcuya 'Jesus'a ne oldu?' diye soruldu! Verdiği cevap camiada taşları yerinden oynatacak

TARAFTARLAR TAHMİNDE BULUNDU

Metin'in bu diyaloğu anlatması sosyal medyada gündem oldu. Sarı-lacivertli taraftarlar, sosyal medyada bu futbolcunun Mert Hakan Yandaş ya da İrfan Can Kahveci olabileceğini belirtti.

Fenerbahçeli futbolcuya "Jesus\'a ne oldu?" diye soruldu! Verdiği cevap camiada taşları yerinden oynatacak

Son Dakika Spor Fenerbahçeli futbolcuya 'Jesus'a ne oldu?' diye soruldu! Verdiği cevap camiada taşları yerinden oynatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Emir Emir: ŞUAN FENERBAHÇE DE ORTALIK TOZ DUMAN,GS'NİN ALAMADIĞI İRFAN CAN VE MERT HAKAN'IN ADINI ORTAYA ATIP ALGI YAPIYORSUNUZ,HER MECRADA OYUNCULARA DARBE PEŞİNDEMİSİNİZ. 104 59 Yanıtla
  • Erdinç Uzuner: Dede ciklete devam ediyor,9 senedir peynir tenekesi bile alamadık maalesef. 111 8 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: boşu boşuna ortaya isim atmayın, emin iseniz ne ala... 78 9 Yanıtla
  • TC Rasım Alagurer: Bütün medeni ülkelerde 1 takım şampiyon oluyor tık yok bizde ortalık yıkılıyor sporun doğası bu bir takım şampiyon olacak A.demir en çok en pahalı transferleri yaptı ne oldu ses yok bizde neden böyle öküz seyirciler var anlamıyorum beş kuruş faydası olmaz yönetim istifa başkanın verdiği parayı kimse vermiyor aday bile yok aziz son 4 sene neden şampiyon yapamadı öyleyse 5 senede ali koç şampiyon yapamamış olsun ne var yani biz takımımızı seviyoruz 15 4 Yanıtla
  • YuSuF HoCa: Tamam diyelim jesusa birsey oldu.Peki futbolculara ne demeli Rakiplerinden her derbide 2 ,3, 4 gol yemek nedir.Gerekirse 20 yıl şampiyon olmasın takım Yürekli ve yetenekli topçu lazım bize.Feneri basit takım haline getiren kim var kim yoksa defolup gitsin.Fener öyle bir takım olmalı ki Birisi fenere havlarsa fener onu anında ısırmalı 5 1 Yanıtla
  • Halil Simsek: Iyiki de almadik ikisinide. Kendilerine bile saygilari yok cunku. 4 0 Yanıtla
  • Alibaz Bayazit: Ali koç para güçün geldi herşey para değil 3 0 Yanıtla
  • Alibaz Bayazit: Fener bahçe hepi GS ay çalışmıyor bir futbolcu GS ayda oynamaki istiyor parayı basıyor futbolcu alıyor futbolcu gönülsüz oynuyor 0 0 Yanıtla
  • Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu
    16:20 Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'un bazı futbolcuları, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Futbolcular, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı ve onlarla söyleşi yaparak tavsiyelerde bulundu. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, projenin amacının öğrencilere küçük yaşlardan itibaren Alanyaspor sevgisini aşılamak olduğunu belirtti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi
    16:17 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ikinci maçında ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı 91-64 yenerek seride 2-0 öne geçti ve finale yükseldi.

  • Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı
    16:11 Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı

    Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan 8 kulvarlı atletizm pisti törenle hizmete açıldı. Pistte birçok spor alanı ve 1000 kişilik tribün bulunuyor. Gençlerin spora teşvik edilmesi amaçlanıyor.

  • Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu
    16:03 Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonu play-off etaplarının maç programı açıklandı. İstanbul takımlarının şampiyonluk için mücadele edeceği play-off etabında ilk karşılaşmalar 1 Nisan Pazartesi günü, rövanşları ise 4 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç programı ve statü hakkında detaylı bilgiler haberde yer alıyor.

  • Terme'de Termespor Sosyal Tesisleri Açıldı
    15:58 Terme'de Termespor Sosyal Tesisleri Açıldı

    Samsun'un Terme ilçesinde Termespor Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleştirildi. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın yatırımlarıyla hayata geçen tesislere, Termespor'un efsane başkanı Hüseyin Kambur'un ismi verildi. Ayrıca Terme Makine Sanayi Ortak Kullanım Atölyesi'nin tanıtım programı da yapıldı.

  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Taraftar boşuna sevmiyor! Quaresma Beşiktaş'taki hayalini kem küm etmeden söyledi
    15:26 Taraftar boşuna sevmiyor! Quaresma Beşiktaş'taki hayalini kem küm etmeden söyledi

    Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ta emekli olmak istediğini söyledi. Şu anda takımsız olan Quaresma, ''Kariyerimi, kendimi mutlu hissettiğim Porto, Beşiktaş veya Sporting'de bitirmek isterdim'' dedi.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.


Advertisement