Fenerbahçeli Meireles, Kulüp Arıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Meireles, Kulüp Arıyor

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Meireles, Sporting Lizbon ve Aston Villa ile görüşmelere başladı.

22.03.2016 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'ye 2012 yılında 10 milyon Euro bonservis bedeliyle İngiliz devi Chelsea'den transfer olan Raul Meireles, takımdan ayrılmak için gün saymaya başladı.

KENDİSİNE KULÜP ARIYOR

4 yıldır Sarı-Lacivertli formayı terleten Portekizli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Yönetim, Meireles'e yeni teklif yapmayacak. Bunu bilen tecrübeli oyuncu, Sporting Lizbon ve Aston Villa ile görüşmelere başladı.

Fenerbahçeli Meireles, Kulüp Arıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Meireles, Kulüp Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE İNKILAP DÜŞMANLARI CUMHURİYET DÜŞMANLARI DEMOKRASİ DÜŞMANLARI BAYRAK DÜŞMANLARI HAK VE ADALET DÜŞMANLARI DOĞRU TARTI VE DOĞRU TERAZİ DÜŞMANLARI ÜRETİM VE İLERİCİLİK DÜŞMANLARI AT GÖZLÜĞÜ TAKMIŞ SAHTE HİLAFETÇİLER MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN SİZLER GERİCİLER ÖRÜMCEK BEYİNLİLER ALLAH İLE ALDATAN SAHTEKAR DİNCİ TAKIMI MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜ ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİLER SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNİN MÜDAVİMLERİ KIYAMET FİTNECİLERİ... 0 7 Yanıtla

Advertisement