Feyenoord, Orkun Kökçü'nün de katkısıyla Hollanda Eredivisie şampiyonluğunu garantiledi - Son Dakika
Spor

Feyenoord, Orkun Kökçü'nün de katkısıyla Hollanda Eredivisie şampiyonluğunu garantiledi

Feyenoord, Orkun Kökçü\'nün de katkısıyla Hollanda Eredivisie şampiyonluğunu garantiledi

Milli futbolcu Orkun Kökçünün formasını giydiği Hollanda Eredivisie ekiplerinden Feyenoord ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Kırmızı-beyazlılar bu sonuçla ligde 16. kez şampiyonluğa ulaştı. Feyenoord, ligde 24 galibiyet 7 beraberlik ve 1 mağlubiyetle şampiyonluğa ulaştı. Orkun Kökçü, 30 müsabakada 10 gol ve 2 asistle takımına önemli bir katkı sağladı.

14.05.2023 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli futbolcu Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Hollanda Eredivisie ekiplerinden Feyenoord, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Kırmızı-beyazlılar, bu sonuçla ligde 16. kez şampiyonluğa ulaştı.

Hollanda Eredivisie'nin 32. haftasında Feyenoord, sahasında karşılaştığı Go Ahead'i 3-0'lık skorla mağlup ederek, bitime 2 hafta kala şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf oldu. Bu galibiyetle puanını 79'a yükselten Feyenoord, 16. kez şampiyonluk kupasını müzesine götürecek.

Feyenoord'un ligde 24 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunuyor.

Orkun Kökçü 10 gollük katkı

Feyenoord forması giyen milli futbolcu Orkun Kökçü, gösterdiği performansla şampiyonluğa önemli bir katkı verdi. Ligde 30 müsabakada 8 kez rakip fileleri havalandıran Orkun, 2 golün de asistini yaptı. Ligde 10 gole doğrudan katkı veren Orkun Kökçü, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 10 maçta da 3 gol, 2 asiste imza attı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Feyenoord, Orkun Kökçü'nün de katkısıyla Hollanda Eredivisie şampiyonluğunu garantiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement