Konyaspor Şube Sorumlusu: Fikret Orman Bilgisizce Konuşuyor - Son Dakika
Spor

Konyaspor Şube Sorumlusu: Fikret Orman Bilgisizce Konuşuyor

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Korkmaz, Fikret Orman'ın "Konya'da futbolun izlenmesinin en büyük sebeplerinden birisi Beşiktaş'tır." sözlerine "Bilgisizce konuşulan şeyler." şeklinde cevap verdi.

01.11.2016 14:00  Güncelleme: 15:08

Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, Beşiktaş Kulübü Başkan Fikret Orman'ın "Konya'da futbolun izlenmesinin ve sevilmesinin en büyük sebeplerinden birisi Beşiktaş'tır." açıklaması için "Fikret Orman, Konyaspor'dan büyük ve eski biri değil." dedi.

"BAKIN KAÇ TANE KOMBİNELERİ VARMIŞ"

Ömer Korkmaz, bir otelde düzenlenen basın toplantısında, Fikret Orman'ın bir televizyon programındaki "Konya'da futbolun izlenmesinin ve sevilmesinin en büyük sebeplerinden birisi Beşiktaş'tır. Biz orada Trabzonspor'la maç yaptık. Maç bir festival havasına döndü ve inanılmaz güzel bir müsabakaydı. O maçla beraber Konya'da futbola pozitif manada katkı verdik. Orada A Milli Futbol Takımı da oynamaya başladı. Konya bir futbol şehri haline geldi. Bizim maçımızdan önce bakın kaç tane kombineleri varmış." açıklamasına yanıt verdi.

Konyaspor Şube Sorumlusu: Fikret Orman Bilgisizce Konuşuyor

"BİLGİSİZCE KONUŞULAN ŞEYLER"

"Fikret Orman, Konyaspor'dan büyük ve eski biri değil." diyen Korkmaz, "Çocukluğumdan beri Konyaspor'un maçlarına gidiyorum. Bizim eski stadımızda bile taraftarımız çok yoğundu. Bilgisizce konuşulan şeyler. O maçtan önce biz zaten orada oynuyorduk ve taraftarımız yeteri kadar fazlaydı." yorumunda bulundu.

"1-2 OYUNCU ALINABİLİR"

Bir basın mensubunun "Devre arası takıma transfer yapılacak mı?" sorusu üzerine Korkmaz, "Çalışmamız var ama daha çok erken. Yakın bir zamanda hocayla ve teknik heyetle konuşma yaparız. Muhtemelen 1-2 oyuncu ihtiyacı görünüyor. Kanaatim bir orta saha bir de delici bir oyuncu almak lazım." diye görüş belirtti.

Konyaspor Şube Sorumlusu: Fikret Orman Bilgisizce Konuşuyor
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Konyaspor Şube Sorumlusu: Fikret Orman Bilgisizce Konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement