Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Bandırma Kırmızı, geçen sezon, Kosova Süper Ligi ekiplerinden Sigal Prishtina forması giyen Hırvat Filip Bundovic ile anlaştı.
Banvit Basketbol Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Kosova Süper Ligi ekiplerinden Sigal Prishtina'dan 24 yaşındaki Filip Bundovic ile bir yıllık mukavele imzalandı.
Hırvat oyuncu, geçen sezon Kosova Süper Ligi'nde 20,8 sayı ve 8,3 ribaund ortalamaları ile mücadele etti.
Kariyerine Hırvatistan'ın köklü kulüplerinden Cedevita Zagreb'te başlayan Bundovic, ilk ciddi sürelerini 2012-2013 sezonunda Hırvatistan Ligi takımlarından KK Zabok'ta aldı. Ligde 26 maça çıkan Bundovic, 9,7 sayı ve 3,8 ribaund ortalamaları yakaladı. Cedevita Zagreb'e geri dönen Hırvat oyuncu, 2014-2015 sezonunda bir kez daha KK Zabok forması giydi ve süre aldığı 22 maçta 12,6 sayı ve 4,2 ribaund ortalaması tutturdu.
Son Dakika › Spor › Filip Bundovic, Bandırma Kırmızı'da - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.