Flaş! Galatasaray'da Ayrılık | Yeni Adresi Belli Oluyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Flaş! Galatasaray'da Ayrılık | Yeni Adresi Belli Oluyor

Flaş! Galatasaray\'da Ayrılık | Yeni Adresi Belli Oluyor
07.07.2014 12:43

Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin gelişiyle birlikte hareketli saatler yaşanıyor.

Gelecek sezon dördüncü yıldızı takmak için iddialaı bir kador kurmaya hazırlanan Galatasaray'da Drogba ve Burdisso'nun ardından bir ayrılık daha gerçekleşmek üzere.

Fransa'ya gidiyor

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'dan Beşiktaş'a kiralanan Kamerunlu stoper Dany Nounkeu, Fransa yolcusu. Türkiye'den Karabükspor, Gaziantepspor ve Balıkesirspor'un talip olduğu Kamerunlu oyuncu Ligue 1 elkiplerinden Touluse'un gündeminde. Gaziantespor'a transfer olmadan önce formasını giydiği Touluse'la transfer görüşmelerinde bulunan Kamerunlu ismin tekrar Fransa'da forma giymek istediği ve Süper Lig'de forma giymek istemediği belirtildi.

Mevlüt transferi için bekletiliyor

Saint-Étienne ve Bastia takımlarının da ilgi gösterdiği oyuncu için Galatasaray'ın gelen en iyi teklif değerlendirip karar vereceği belirtiliyor. Oyuncunun Mevlüt'ün transferinde para+ takas teklifinde kullanılmak istenmesinden dolayı gelen tekliflerin bekletildiği ifade ediliyor.

Hatırlanacağı üzere Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Mevlüt transferinde para artı Dany şeklinde bir teklif sunduklarını ve Fransız kulübünden cevap beklediklerini açıklamıştı.

Kamerunlu savunma oyuncusunun yakın zaman içerisinde sarı kırmızılı kulüpten ayrılması bekleniyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Flaş! Galatasaray'da Ayrılık | Yeni Adresi Belli Oluyor - Son Dakika


Advertisement