Fransız futbolcu Paul Pogba, koronavirüse yakalandı - Son Dakika
Spor

Fransız futbolcu Paul Pogba, koronavirüse yakalandı

İngiliz devi Manchester United forması giyen Fransız orta saha Paul Pogba'nın koronavirüse yakalandığı duyuruldu. Yıldız futbolcu, Fransa milli takım Teknik Direktörü Didier Deschamps tarafından kadrodan çıkarıldı.

27.08.2020 15:28  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps yıldız futbolcu Paul Pogba'nın koronavirüs testinin pozitif çıktığı duyurdu.

27 yaşındaki oyuncu, bu yüzden Fransa Milli Takımı'nın İsveç ve Hırvatistan ile oynayacağı maçların kadrosundan çıkarıldı.

ÜLKESİYLE DÜNYA KUPASI KAZANDI

2016 yılından itibaren İngiliz devi Manchester United forması giyen Fransız futbolcu, bu sezon çıktığı toplam 22 maçta 1 gol atabildi. Fransa ile 2018 yılında Dünya Kupası sevinci yaşayan Paul Pogba, 69 kez milli olurken 10 gol kaydetti.

Fransız futbolcu Paul Pogba, koronavirüse yakalandı

Son Dakika Spor Fransız futbolcu Paul Pogba, koronavirüse yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ....: Gevşek davrananlar yüzümden çalışanlar riskte hasta olıyırlar.lütfen artık heryerde maske denetimi hatta sivil polisle bekçiyle yapılsın.cezasıda artsın mutlaka toparlarlar kendilerini.bu çalışanlara sağlıkçılara kamuya işçilere yazık.yarın öbürgün öğrencilere.çocuk diyoruz ama garantisi yok arıza bırakıyormu bilemiyoruz bir hastayamı taşır bilemiyoruz.bir çocuk dedesine sebep olsa evinde ya da hasta bir kardeşine onun psikolojisi ne olır.geniş düşünmek lazım.Allah korusun.aşı gelene kadar biraz daha denetimli olmak lazım.sabırsız toplumuz ama mazeret değil.tüm dünya aynı. 1 0 Yanıtla

Advertisement