Almanya'yı Türkler Uçurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Almanya'yı Türkler Uçurdu

Almanya\'yı Türkler Uçurdu
08.09.2015 00:23  Güncelleme: 08:28

Almanya, İskoçya'yı 3-2 mağlup ederken İlkay Gündoğan 1 gol attı. Mesut Özil 90+2. dakikada oyundan çıkarken, İlkay ve Emre Can karşılaşmanın tamamında görev aldı.

Son dünya şampiyonu Almanya, EURO 2016 D Grubu maçında konuk olduğu İskoçya'yı 3-2 yenerken, galibiyet golü İlkay Gündoğan'dan geldi. İlkay'ın yanı sıra Mesut Özil ve Emre Can da Panzerler'in zaferinde büyük pay sahibi oldular.

GOLLER MULLER VE İLKAY'DAN GELDİ

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek şampiyonanın elemelerinde D, F ve I gruplarında 8 maç yapıldı. D Grubu günün en gollü maçlarına sahne oldu. Almanya, zorlanmasına rağmen İskoçya engelini 3-2'lik skorla geçmesini bildi. "Panzerler"e galibiyeti getiren golleri Müller (2) ve İlkay Gündoğan attı.

TÜRKLER NE YAPTI

Almanya'da Mesut Özil 90+2. dakikada oyundan çıkarken, İlkay Gündoğan ve Emre Can (üstte) karşılaşmanın tamamında görev aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Almanya'yı Türkler Uçurdu - Son Dakika


Advertisement