Ankaraspor, İkinci Hazırlık Maçını da Kazandı - Son Dakika
Spor

Ankaraspor, İkinci Hazırlık Maçını da Kazandı

Ankaraspor, İkinci Hazırlık Maçını da Kazandı

Ankaraspor, Denizli Belediyespor'dan sonra Fethiyespor ile oynadığı 2. hazırlık maçını da kazandı.

22.07.2013 02:27  Güncelleme: 09:04

PTT 1. Lig takımlarından Ankaraspor, Denizli Belediyespor'dan sonra Fethiyespor ile oynadığı ikinci hazırlık maçından da sahadan galibiyetle ayrıldı.

Bolu'nun Gerede ilçesinde sezon hazırlıklarını sürdüren Ankaraspor, 1-0'lık Denizli Belediyespor galibiyetinin ardından bugün de aynı ligde mücadele edeceği Fethiyespor'u 2-0 yenmeyi başardı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan karşılaşmada Ankaraspor'un gollerini 60. dakikada Göksu Türkdoğan ve 75. dakikada Tonia Tisdell kaydetti.

Ankaraspor maça İsmail, Pouga, Serdar, Santiago, Jose, Liridon, Burak, Ramazan, Çağlayan, Muhammed ve Fahri'den oluşan 11 ile başladı.

"Yorgunluk bariz şekilde belli oldu"

Teknik direktör Osman Özköylü, maçın ardından yaptığı açıklamada, Bolu Gerede kampının ilk etabının sonuna geldiklerini belirtti. Özköylü, takımın üzerinde uzun süredir yapılan yoğun antrenmanlardan kaynaklanan ciddi bir yorgunluk olduğunu söyledi.

"Bu yorgunluk kendisini Fethiyespor ile oynadığımız hazırlık maçında bariz bir şekilde sahada belli etti" diyen Özköylü, şöyle devam etti:

"Oyuncularım bu yorgunluktan dolayı saha içerisinde istediklerini yapamıyorlar. O anlamda biraz sıkıntılar yaşadık. Fakat ikinci yarıda oyuna sürdüğümüz takım, biraz daha istediklerimizi uygulayabildi. Biraz daha etkili olduk ve topun bizde kalma oranı daha fazlalaştı. Neticesinde pozisyonlar ve goller bulduk. Karşılaşmanın ikinci yarısı genel anlamda bizim adımıza daha olumlu işlerin yapıldığı bir 45 dakikaydı. İlk yarı da iyi şeyler oldu fakat ikinci yarıya oranla eksiklerimiz fazlaydı. Her zaman söylediğim gibi bu bir hazırlık maçı ve her iki takım için de bir ölçü sayılamaz. Çünkü her iki takım da yorgun. Fakat bu süreç içerisinde yapılan hazırlık maçlarında en azından sistem ve taktiksel plan anlamında sahada görmek istediklerinizin ne oranda ortaya çıkacağı önemli."

İlerleyen süreçte takımın fiziksel anlamda daha iyi noktaya gelip dinlendiğinde daha istikrarlı noktaya geleceklerini belirten Özköylü, sözlerini şöyle tamamladı:

"Neticede elimizde hakikaten çok kaliteli iyi bir oyuncu grubu var. Bu anlamda şanslıyız diyebilirim. Eksik olduğumuz bölgeler ve oynatamadığımız oyuncular da var. Onların katılımıyla beraber ortaya iyi bir takımın çıkacağını düşünüyorum. Hedefimiz lige kadar en sağlıklı ve olumlu bir şekilde istediklerimizi yapılabilir hale getirebilmek. Bunu da yapabileceğimize inanıyorum. Sıfırdan kurulmuş bir takımız ister istemez olumsuzluklar, eksikler olabilecektir ama biz bunları tamamlama yolunda iyi adımlar atıyoruz. Oyuncularımın gayreti de çok güzel. İnşallah lige kadar hatta ligin içerisinde de devam edecek bir süreçte isteklerimizi oluşturduğumuz bir takım ortaya çıkaracağız." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ankaraspor, İkinci Hazırlık Maçını da Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement