Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika
Son Dakika Logo

Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig
25.07.2013 15:35

Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarını Kartepe'de sürdürüyor

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarını Kartepe'de sürdürüyor.

Adanaspor'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, turuncu-beyazlı takım, Kartepe'de oynadığı ilk hazırlık maçında Şanlıurfaspor'a 2-1 yenildi. Adanaspor'un golünü Chibuzoru atarken Şanlurfaspor'un iki golünü de Banahane kaydetti.

Geçen sezon sakatlanan ve ameliyat olan Talha Mayhoş, Şanlıurfaspor maçının son 15 dakikasında forma şansı buldu. Yaklaşık 8 ay sonra formasına kavuşan genç futbolcunun oldukça heyecanlı olduğu belirtildi. Karşılaşmanın 25'inci dakikasında ise girdiği ikili mücadelede sakatlanan kaleci Tolgahan yerini Aykut'a bıraktı. MR'ı çekilcek olan file bekçisinin son durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Bu arada antrenmanda dizinden sakatlanan Tayfun'un ağrıları devam ediyor. Sakarya'da MR çekilen Tayfun'un durumunun da bugün belli olacağı kaydedildi.

Öte yandan Kartepe kampına getirilen genç oyuncular, 3'üncü ligde mücadele eden Kocaelispor ile hazırlık maçı oynadı. Bu maçta genç oyuncuların tamamına şans veren Teknik Direktör Ekrem Al, karşılaşmayı dikkatle izledi. Maç golsüz sona erdi. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika


Advertisement