Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig

Samsunspor Kulübü Başkanı Kar: "Adana Demirspor maçını kazanmaktan başka alternatifimiz yok"

18.09.2013 15:50

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, "Adana Demirspor maçını kazanmaktan başka alternatifimiz yok" dedi.

Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adana Demirspor ile yarın sahalarında oynayacakları maçın kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

Kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten Kar, "Ligde iyi bir konumda olmak istiyorsak, Adana Demirspor maçını kazanmaktan başka alternatifimiz yok. Bütün çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Deplasmanda oynadığımız Denizlispor maçında oyuncularımız 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı bırakmadı ve 2-2 berabere kaldı. Bu da onların kazanmaya nasıl inandıklarını ve takımdaşlıklarını gösteriyor. Adana Demirspor maçında da aynı mücadeleyi vereceklerine inanıyorum" diye konuştu.

Denizlispor maçında sakatlanan Ekigho Ehiosun'un 1 ay ve Eldin Adiloviç'in 3 hafta sahalardan uzak kalacağını  ifade eden Kar, "Ekigho ve Adiloviç bizim için önemli oyuncular ancak sonuçta sahaya 11 kişi çıkacağız. Onların yerine oynayacak oyuncularımızın da iyi mücadele edeceğine inanıyorum. Lig ilerledikçe takımımız oturmaya başladı. Sahada kim olursa olsun sonuna kadar mücadele edecektir ve kazanmak için elinden geleni yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Taraftarların 12'nci adam olduğunu vurgulayan Kar, Adana Demirspor maçında taraftarların kendilerini yalnız bırakmamasını istedi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement