Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Bozüyükspor Teknik Direktörü Özdemir: "İstanbul Güngörenspor maçında alınan beraberlik, en az galibiyet kadar önemli"

10.12.2013 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un teknik direktörü Sait Ulvi Özdemir, ligin 15'inci haftasında deplasmanda oynadıkları İstanbul Güngörenspor maçında alınan beraberliğin, en az galibiyet kadar önemli olduğunu bildirdi.

Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 haftalık çalışma sonucunda oyunsal anlamda çok belirgin bir düzelme olduğunu belirterek, "Bunun sonuca yansımama gibi bir durumu söz konusuydu. İstanbul Güngörenspor maçında bunu yakaladığımız için, ekibin öz güveninin yeniden kazanılması adına önemli bir maçtı" dedi.

Deplasmanda son ana kadar en azından skoru kurtarmak adına oyuna asılan ve direnci artmış bir takım görüntüsü çizdiklerini vurgulayan Özdemir, şunları kaydetti:

"Uzatma dakikalarında galibiyeti dahi yakalayacak pozisyonu bulduk. Çalışmalarımızın olumlu anlamda yansıdığını, saha içi dağınıklılığın ve organizasyon eksikliğinin giderildiğini, biraz da fiziksel gücümüzün istenilen seviyeye ulaştığını ortaya koyması adına önemli bir oyun oldu. İstanbul Güngörenspor maçında alınan beraberliğin, en az galibiyet kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü, en alt sırada bulunan rakibin direnci çok yüksek, bizi yenip bir üst sıraya yerleşecek ve ileri ki haftalar için ümit tazeleyecek. Böyle bir noktada oynanan bir maçtı."

Ligde 15 Aralık'ta sahalarında oynayacakları Eyüpspor maçını kazanarak bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren Özdemir, "Eyüpspor, İstanbul Güngörenspor, bunlar bizim rakiplerimiz gibi gözüküyor ama bütün maçlar puan mücadelesi. Ankaragücü ve Altay'da puan mücadelesiydi. Eyüpspor ile kendi evimizde oynuyoruz ve rakibimizi yenmek istiyoruz. Yine bundan sonraki periyotta daha önce bizim planlamalarımızda olan 2 puan ortalamasını yakalamak adına Eyüpspor maçını kazanırsak bir başlangıç yapmış oluruz. Sanırım bu maçı da aldığımız zaman tamamen düze çıkacağımızı düşünüyorum" diye konuştu. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement