Karabükspor Basın Sözcüsü: F.Bahçe'yi Daha Önce de Yendik - Son Dakika
Spor

Karabükspor Basın Sözcüsü: F.Bahçe'yi Daha Önce de Yendik

Karabükspor Basın Sözcüsü: F.Bahçe\'yi Daha Önce de Yendik

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, "Fenerbahçe'yi daha önce yendik, yine sahadan galibiyetle ayrılma gayreti içinde olacağız." dedi.

19.12.2013 15:01  Güncelleme: 15:05

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek,  " Fenerbahçe'yi daha önce yendik, yine sahadan galibiyetle ayrılma gayreti içinde olacağız" dedi.

Gölbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçının hazırlıklarını teknik direktörleri Tolunay Kafkas yönetiminde sürdürdüklerini söyledi.

"PERFORMANSIMIZ DAHA FAZLA OLACAK"

Fenerbahçe maçına iddialı çıkacaklarını anlatan Gölbek, "Bu maçtan galibiyetle ayrılmamamız için herhangi bir neden yok. Maçtan en iyi sonucu almaya gayret edeceğiz. Fenerbahçe Türkiye liglerinin en formda takımı. Puan sıralamasında da bu görülüyor ama Fenerbahçe'nin en formda takım olması Kardemir Karabükspor'un bu maça iddiasız çıkacağı anlamına gelmemeli. Fenerbahçe'yi daha önce yendik, yine sahadan galibiyetle ayrılma gayreti içinde olacağız. Takımın performansı diğer maçlara göre Fenerbahçe maçında biraz daha fazla olacaktır" diye konuştu.

"LUALUA BU TAKIMIN OYUNCUSU"

Gölbek, takımın santraforu Lomana Tresor Lualua'nın takımdan ayrılmak istediği iddialarına ilişkin de şunları kaydetti:

"Lualua bizim futbolcumuz. Daha 1.5 yıl sözleşmesi var. Ancak Lualua'nın Ankara'da çocuklarının okul sorunu var. Sanıyorum kendisinin de sorunları var. Lualua bizim hala futbolcumuzdur. Kendisine 5 Ocak 2014'e kadar izin verdik. Kendisi isterse ki onu istediği görünüyor, A2 takımı ile antrenmanlara çıkacak. Takımdan ayrılması gibi bir konu mevzubahis değil ama kendisi ayrılmak isterse maddi bir yükümlülük üstlenir. Yönetim ve hocası da izin verirse ayrılmasına rıza gösterilir.  Ancak şu anda öyle bir durum yok kendisi izinli. Takımın kendisi ile bir sorunu yok." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Karabükspor Basın Sözcüsü: F.Bahçe'yi Daha Önce de Yendik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement