Futbol: Spor Toto Süper Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Elazığspor Kulübü Menajeri Özgür Öztürk, Lig'de kalmayı garantilemek için Gaziantepspor maçından mutlaka puan almaları gerektiğini söyledi.

09.05.2013 13:31  Güncelleme: 13:33

Sanica Boru Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Özgür Öztürk, Spor Toto Süper Lig'de kalmayı garantilemek için Gaziantepspor maçından mutlaka puan almaları gerektiğini söyledi.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantepspor ile yarın deplasmanda yapacakları maça çok iyi hazırlandıklarını belirtti.

Ligde yaptıkları son 2 maçı kazandıklarını, Gaziantepspor karşılaşmasından da iyi bir skorla ayrılmak istediklerini ifade eden Öztürk, "Ligde kalmayı garantilemek için Gaziantepspor maçından mutlaka puan almamız gerekiyor. Gaziantepspor, son derece iyi bir kadroya ve teknik direktöre sahip. Rakibimiz, ligin ikinci yarısında çok iyi performans gösterdi. Karşılaşma sonrasında umarım kazanan taraf oluruz" diye konuştu.

Sakatlıkları devam eden Bülent Ertuğrul ve Emir Kujovic dışında eksik bulunmadığını aktaran Öztürk, taraftarlardan Gaziantep deplasmanında takımı yalnız bırakmamalarını istedi. - ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement