G.Saray Schalke'ye Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

G.Saray Schalke'ye Hazırlanıyor

G.Saray Schalke\'ye Hazırlanıyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde FC Schalke 04 ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

09.03.2013 14:33  Güncelleme: 14:40

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu ikinci ayağında FC Schalke 04 ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana "İstanbul 2020" yelekleriyle çıkan oyunculardan Gençlerbirliği maçında forma giyenler, günü rejenerasyon çalışmasıyla geçirdi. Diğer oyuncular ise ısınma ve açma - germe hareketleriyle idmana başladı. Dar alanda top kapma çalışmasının ardından ana bölümde dar alanda çift kale maç yapıldı. Sabah antrenmanı, fiziksel çalışmayla son buldu. Sarı-kırmızılı takımda Dany Nounkeu ve Johan Elmander'in tedavisine devam edildi. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak da idmanı takip etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sabah antrenmanını ayrıca Bayrampaşa, Bizimkent, Dudullu, Çekmeköy, Etiler ve Florya Galatasaray Futbol Okulu öğrencileri de izledi. Genç futbolcu adaylarının üzerinde ağabeyleri gibi İstanbul 2020 yazılı yelekler vardı.

Galatasaray, FC Schalke 04 maçının hazırlıklarına yarın akşam saat 17.00'de yapacağı antrenmanla devam ettikten sonra Florya'da kampa girecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor G.Saray Schalke'ye Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement