Galatasaray'a transfer olmak isteyen Gedson, takım arkadaşlarının ve taraftarının tepkisini topladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a transfer olmak isteyen Gedson, takım arkadaşlarının ve taraftarının tepkisini topladı

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes, Sarı-Kırmızılı formayı tekrar giymek istiyor. Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki S.Moskova maçında süre alamayan Gedson, Moreirense maçında ise son dakikalarda oyuna girdi. Gedson, kısa süre içinde pas hataları ve top kayıplarıyla taraftarı çıldırttı. Maç sonu galibiyeti kutlayan takım arkadaşlarına katılmadı. Sosyal medyada 'gitsin' diye çokça yorum yapıldı.

08.08.2021 10:34  Güncelleme: 11:46

Gedson'u yollamak istemeyen Benfica, bu kararında geri adım atabilir. Jorge Jesus, Devler Ligi'nde Spartak Moskova'ya karşı oynanan maçta Gedson'a şans vermedi. Ligdeki Moreirense maçında ise 83'te oyuna dahil oldu.

15 BULUŞMADA 4 KAYIP

Sahada 16 dakika kalan Gedson, 15 topla buluşmada 4 kayıp yaptı. %70 pas isabetiyle oynadı. Sahada en düşük maç puanı alan üçüncü oyuncu oldu.

Galatasaray'a gitmek isteyen Gedson, takım arkadaşlarının ve taraftarının tepkisini çekti

MUTSULUĞU ÇOK BELLİ

2-1 kazanılan maç sonrası Benficalı futbolcular taraftara gidip galibiyeti kutladı, Gedson katılmadı. Sporarena'nın haberine göre; arka planda kalan Gedson, mutsuzluğundan dolayı tepki çekti.

Galatasaray'a gitmek isteyen Gedson, takım arkadaşlarının ve taraftarının tepkisini çekti

AYRILMAK İSTİYOR

Portekiz basınından Record'da yer alan habere göre, Gedson takımdan ayrılmak istediğini Jorge Jesus'a iletti ve Galatasaray'a transferi konusunda kararlılığını sürdürdü. Sosyal medyada Benficalı taraftarlar, mutsuz olan oyuncudan verim alınamayacağını ve yolların ayrılmasının en doğrusu olduğu şeklinde yorumlar yaptı.

Galatasaray\'a transfer olmak isteyen Gedson, takım arkadaşlarının ve taraftarının tepkisini topladı

Son Dakika Spor Galatasaray'a transfer olmak isteyen Gedson, takım arkadaşlarının ve taraftarının tepkisini topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • YALÇIN YILMAZ: sayın başkan ali koç alabiliyomusun gedson fernandesi türübünleri ayağa kaldırır gözlerinin pasını alır 3 sene sonra 100 milyon euroya babanın oğluna sat 5 8 Yanıtla

Advertisement