Galatasaray, Arsenal'lı Sagna ile Görüşüyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Arsenal'lı Sagna ile Görüşüyor

Galatasaray, Arsenal\'lı Sagna ile Görüşüyor

Galatasaray, Eboue'nin ayrılmasının ardından sağ bek pozisyonu için Arsenal'da mutsuz olan Bacary Sagna için görüşmelere başladı.

21.03.2014 17:48  Güncelleme: 17:44

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Emmanuel Eboue ile yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray, Fildişili yıldızın Arsenal'deki veliahtının peşine düştü.

TOTTENHAM MAÇINDAN SONRA GÖRÜŞTÜLER

Sarı-kırmızılı ekibin, Arsenal ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bacary Sagna ile görüştüğü iddia edildi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; haftasonu Arsenal'in Tottenham'ı 1-0 ile geçtiği karşılaşmanın ardından Bacary Sagna ile Galatasaraylı yetkililer bir araya geldi.

SAGNA, ARSENAL'LA İPLERİ KOPARDI

31 yaşındaki başarılı savunmacının haftalık 100 bin sterlinden 3 yıllık bir sözleşme istediği, Arsenal'in ise Sagna'ya haftalık 60 bin sterlinden 2 yıllık bir sözleşme önerdiği belirtildi. Arsenal ile Sagna arasında kopan bağların ardından, yıldız futbolcunun transfer görüşmelerine hız verdiği ifade edildi.

SAGNA'NIN TALİBİ ÇOK

Sagna'nın ismi Galatasaray'ın yanı sıra Paris Saint Germain, Monaco ve bir kaç Premier Lig kulübüyle daha yan yana yazılıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Arsenal'lı Sagna ile Görüşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement